Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 31. října 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slova je potřeba vážit, ne počítat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Podpisu důležité smlouvy nebo dohody brání určitá nedůvěra druhé strany. K tomu, abyste ji prolomili, musíte prokázat více dobré vůle a nehnat věci do krajnosti. Lásku, o které sníte se, objevíte ve společnosti známých.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Výčitkami, že jste mu neřekli úplnou pravdu, vás zahrne příbuzný. Něco na tom asi bude, proto se dobře připravte. Jistou inspiraci vám poskytnou Uran s Venuší. Lásku nového idolu, získáte jen za cenu jisté oběti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozitivní vliv Merkuru vám pomůže získat značnou finanční částku. Čekají vás hezké chvíle v milé společnosti. Pozor, abyste neodkládali povinnosti, které nemohou počkat. Získáte nové známé, ale s projevy důvěry počkejte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Změní se chování příbuzných, kteří vám ještě nedávno nemohli přijít na jméno. Jako skvělí diplomaté se osvědčí partner a děti. Zaskočí vás náhlá porucha v bytě, tekoucí voda, ucházející plyn nebo elektrický zkrat. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Novou inspiraci vám dává pohyb Luny a Neptunu. Zřejmě si rozmyslíte nějaký obchod, koupi nebo podpis smlouvy. Správně usoudíte, že byste něco zbytečně uspěchali. Potěší vás dopis nebo telefonát dětí, přátel či příbuzných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příznivá planetární konstelace přímo vybízí k tomu, abyste jí využili k vyjasnění sporných otázek a dodělání starých restů. Pozitivní energii Neptunu lze využít k narovnání vztahů s kolegy, klienty a obchodními společníky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při jednání na úřadech, i kdybyste tam měli nejlepší známé, narazíte na vážné překážky. Hrozbu tiché domácnosti představují vaše kritické poznámky na adresu oblíbených partnerových příbuzných, nechte si je pro sebe.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vlnou inspirace vás posílí pohyb Luny. Znovu začnete přemýšlet o smyslu a cíli jisté cesty. Zmocní se vás nejasný pocit, že situace se změnila a vrátili byste se s nepořízenou. Někdy se vyplatí dát i na matnou předtuchu. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Plni odhodlání, které vám dříve chybělo, se vrátíte na úřad, kde s vámi minule jednali stroze a chladně zamítli vaše požadavky. Vyzbrojeni novými argumenty se jen tak odbýt nenecháte. Tvrdě vyběhnete se zatvrzelým byrokratem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete mít oči všude, nic vám neujde, nic nepřehlédnete. Pár lidí z vás bude nervózních. Zjistíte pár věcí, o kterých jste neměli vědět. Samozřejmě z toho vyvodíte odpovídající závěry. Něco bude třeba dát do pořádku v práci, něco doma.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vstřícnost ke kolegům vám zajistí jejich podporu ve sporu s nadřízenými. Odmítnete se podřídit hloupým pokynům, což se neobejde bez nepříjemných následků. Fakt, že máte pravdu, vám možná ještě přitíží.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vážnější problémy by se mohly objevit ve vztazích s příbuznými. Předejít se jim dá malým dárkem a tolerancí. Zajímavé lidi poznáte na společenské, zřejmě firemní akci. Společný jazyk naleznete díky stejným zálibám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám