Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 31. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se špatný člověk dělá dobrým, tehdy je nejhorší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete nabídku dobré práce nebo místa. Je to šance podílet se na výnosném projektu. Planety vám přejí, klidně jděte do všeho, co se vám zamlouvá. Ochotně vám vyjdou vstříc i lidé, do kterých byste to ještě včera neřekli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor, abyste si nevylévali hněv a zlost na někom, kdo si to rozhodně nezaslouží. Spíše se snažte najít příčinu své podrážděnosti a rychle ji odstranit. Odpoledne nebo večer navážete užitečný kontakt s vlivným člověkem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Respektuje předpisy a držte se litery práva. Pokus hledat postraní cestičku hrozí dopadnout hodně špatně.  Do podivné situace vás zavede Venuše. Nesmíte ztratit hlavu, to byste se nikam nedostali. Udělejte si jakoukoli radost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Den si naplánujte tak, aby vám zbyl čas i na odpočinek. Po náročném programu ho budete potřebovat jako sůl. Nejste tak silní, jak si myslíte. Stačí málo a porazí vás i ten nejsnadnější úkol. Nehrajte si na pohádkového hrdinu.

LEV ( 23.7. – 22.8)

V osobním životě i v zaměstnání se vyhýbejte nejasným situacím. Nemáte nejlepší odhad, snadno šlápnete vedle. Přínosem pro vás bude spolupráce s někým starším a zkušenějším. Vyžaduje to však takt a diplomacii.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

U lidí v okolí hledejte to, co vás spojuje, v čem si jste blízcí. Prospěje to nejen vám, ale i některým kolegům a známým. Neutíkejte od problémů, snažte se je průběžně řešit. Luna vám posílá vstříc právě takového člověka, jakého potřebujete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potíže byste na sebe přivolali tím, že před nimi začnete couvat a předem se vzdáte nadějného cíle. Pomoc a radu hledejte u osvědčených přátel. Podmínkou je zbavit se notorických pesimistů. Takoví vás špatné nálady nezbaví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Připravte se na to, že nadřízení od vás budou vyžadovat takřka nemožné. Půjde o náročnou zkoušku vaši psychické odolnosti, ale zdá se, že obstojíte. Opatrně s užíváním neznámých léků, snadno to můžete ošklivě přehnat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

K tomu, abyste využili přízně planet, si musíte rychle srovnat v hlavě, k čemu směřujete, a čeho chcete dosáhnout. Normálně to sice neděláte, ale dnes budete držet partnera pěkně zkrátka. Jen, abyste to nepřehnali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nesmíte se zpozdit na milostnou schůzku ani pracovní poradu. Nezneužívejte slušnosti a trpělivosti jiných lidí. Neriskujte, že jim s vámi dojde trpělivost. Zaskočí vás náhlá vlna citu k bývalé lásce. Dobře važte každý vstřícný krok.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zdaleka se vyhněte lidem šířícím pomluvy a lži. Snadno se stane, že i vás, aniž byste za to mohli, uvidí lidé v špatném světle. Chcete-li začít s nějakou dietou, pak si musíte vybrat takovou, která vám dodá více energie.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ani náznakem si nemůžete dovolit zklamat důvěru lidí, kteří vám věří. Stejně tak byste měli přísně střežit cizí tajemství. Zamilovaným svítá naděje na brzké sblížení s obdivovaným idolem. Dbejte na svůj vzhled, nepodceňujte detaily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám