Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 31. března 2015

Novinky, sojka

Nic nelze více cenit než cenu dne

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hrozí vám, že spolknete nastraženou, lákavě zabalenou návnadu. Nepříjemný šok je skoro jistý, ale díky Uranu se jen otřepete a rivalům dáte na frak. Budou se rovněž stupňovat vaše potíže s dlužníky, možná budete potřebovat právníka.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V práci od vás očekávají výkony odpovídající stoprocentnímu nasazení. Je třeba najít rozumné východisko, jinak se strhnete. Dávejte pozor, co a před kým řeknete. Nemusí všichni vědět, co se vám právě honí hlavou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potrápí vás drobné potíže, ale nesmíte je podcenit. Atmosféra dne přeje společenským stykům. Nejde jen o milostné románky, ale naskytne se vám rovněž příležitost navázat užitečné kontakty, poznat vlivné lidi s rozsáhlými styky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jistá osoba změní názor a vezme zpět odmítnutí pozvánky na schůzku či návštěvu. Nevyvozujte z toho ukvapené závěry, prostě dostala rozum. Dotkne se vás lhostejnost, s jakou rodina přejde vaši větší investici do domácnosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hájením nepopulárních, ne-li scestných názorů na sebe přivoláte hněv okolí. Nezapomínejte, že existuje pár lidí, kteří se třesou na vaši chybu. Nehrajte si na hrdinu, nikdo to neocení. O to, abyste neztratili hlavu, se postará Venuše.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K tomu, abyste se připojili k partě veselých kamarádů vás nikdo nutit nemusí. Vaše bezstarostnost bude mít silně navrch. Ochotně hodíte za hlavu i docela naléhavé povinnosti. Naštěstí se zase nic tak hrozného nepřihodí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nespoléhejte jen na intuici a tipy přátel. Uran varuje před přeceňováním sil a nečekanou, velkou překážkou. Nedejte se pobláznit nadšením osoby, lákající z vás peníze na nějakou investici. Zvažte rizika a propočítejte si minimální zisk.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude-li vám dnes úzko, nebojte se obracet na starší osoby. Nejenže vám vyjdou nezištně vstříc, ale také vám rozumně poradí. Výjimkou jsou příbuzní. Těžko však od nich očekávat objektivní názor. Příliš se o vás bojí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Řadu věcí náhle uvidíte v jiném světle. Vděčíte za to Jupiteru s Merkurem, otevřou vám oči a pomohou kriticky zhodnotit věci, o kterých jste dosud neměli pochybnosti. Uděláte několik zásadních a moudrých rozhodnutí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kombinace náhody a přízně planet vám umožní zúčastnit se jednání nebo odjet na cestu, která by mohla předznamenat vytoužený zlom vaší kariéry. Kdyby nadřízení jen tušili, k čemu dojde, nikdy by vás nikam neposlali.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příčinou tahanic v partnerských vztazích mohou být žárlivost a pochybnosti o některých vašich krocích a slovech. Nemáte jinou možnost, než odpovědně připravit program, při kterém se vaše láska bude bavit a od srdce se zasměje.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Některé potíže vyžadují nadhled, ale s jinými pohnete jen tehdy, budete-li energičtí až agresivní. Kdyby vám to vadilo sebevíc, po dobrém to vždycky nepůjde. Zdánlivá porážka bude ve skutečnosti vaším velkým vítězstvím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám