Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 29. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módou nazýváme snahu civilistů o uniformitu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hlídejte si věci, které máte rádi, na kterých vám záleží. Většinu dne budete roztržití a potrápí vás sklon k povrchnosti. Musíte se víc soustředit a přestat myslet na hlouposti. Ztráta dokladů, klíčů nebo suvenýrů z dovolené by vás nadlouho rozhodila.   

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně našlapujte kolem šéfa, rozhodně s ním nepolemizujte o smyslu jeho příkazů. Udělejte, co vám řekne, jen se postarejte, aby kolegové věděli, že v žádném případě nejde o vaši vlastní iniciativu. Ublížili byste si.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaší hlavní starostí bude sladit osobní, rodinné a pracovní záležitosti. Bude se toho dít příliš mnoho na to, abyste za všech okolností uspěli. Na okolí zapůsobí fakt, že zachováte klid a nad případnými neúspěchy mávnete rukou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bylo by naivní odkládat náročné povinnosti, stejně jako jednání, o kterém nelze říci, jak vlastně skončí. Pohyb Jupiteru vypadá naštěstí nadějně, takže k žádné tragédii nedojde. Důležité je, že nic neztratíte a nepokazíte.

LEV ( 23.7. 22.8.)

Soustředíte se na osobní záležitosti. Nepůjde o sobectví, ale o zdravou reakci na jistou situaci. Slibné šance nabízené konstelací Luny s Merkurem, nemůžete ignorovat. Problémy budete mít s osobou opačného pohlaví.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Těžké pořízení bude se staršími dětmi, které se nehodlají vzdát přehnaných představ o večerním programu. Budou si počínat velice rafinovaně, ale jen tak jednoduše vás neoblafnou. Ledaže byste přimhouřili oči schválně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mírněte naděje vázané se setkáním s přítelem nebo s vlivným spolužákem. Možná by vám i pomohli, ale jsou věci, na které nestačí. Lhostejno jak veliký je jejich majetek nebo funkce. Mnohem spolehlivěji vám pomůže dobrý nápad.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Elánem vás nabijí dobré zprávy. Zcela zákonitě pak budou následovat i úspěchy. Vaše rozhodnutí dostanou konkrétní podobu. Postavení Uranu s Marsem nabízí možnost pracovat i na jiných, než jen nudných záležitostech.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Náročnou situaci, do které jste se už dostali nebo ještě dostanete, neberte na lehkou váhu. Je nutné sebrat síly a k problémům se postavit čelem. V práci vás mohou iritovat nereálné požadavky nesoudných nadřízených.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hlídejte si fyzickou kondici, nebudete vědět, kam dřív skočit. Otravovat vás budou i lidé, které jste nikdy předtím neviděli. Možná jste si nastavili laťku příliš vysoko. Soustředit byste se měli spíše na dokončení polozapomenutých povinností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebraňte se tak tvrdohlavě ústupkům. Berete si všechno moc osobně. Není to žádná hanba. Naopak, podáte tím důkaz své pružnosti. Povzbuzeni vibracemi Jupiteru vyostříte spor se šéfem, neplatícím dlužníkem či se zaslepeným úředníkem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Překážkou, na které lze klopýtnout, je rutina. Okolní atmosféra uspává vaši pozornost, nebudete mít daleko k chybě. Důkladně promýšlejte, co uděláte. Zdánlivě snadná, každodenní povinnost může vyžadovat zcela jiný přístup.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám