Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 29. března 2016

Novinky, sojka

Poslouží-li staré slovo novému účelu, dobře tak

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše chuť vodit kolegy, rodinu a známé za ručičku poroste hodinu po hodině. Dávejte pozor, abyste to nepřehnali. Narazíte na nepochopení a hlasitý nesouhlas. V práci se nezastávejte jiných, stačí vám vlastní starosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Netrvejte za každou cenu na svém. Nepotrvá dlouho a můžete litovat, že jste nepřistoupili na nabízený kompromis. Vaši kritici by byli náramně spokojení. Pokud jde o peníze, počítejte s potížemi. Budete se muset uskrovnit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nespěchejte s vyjádřením vlastního názoru. S nadřízenými se nehádejte a raději jim jděte z cesty. Plni pozitivní energie nabídnete smír sousedům, kolegům nebo příbuzným. Konečně se přestanete tvářit, jakoby ten druhý neexistoval.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Atmosféra ve firmě bude ucházející, nikdo se nepřetrhne a do ničeho vás nebudou nutit. Dokonce i jindy prudký šéf bude k zulíbání. Pozor, abyste si nezačali vymýšlet a nenapadlo vás pustit se do nějakých pochybných aktivit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Netlumte v sobě negativní pocity, klidně vypusťte páru. Mezi vašimi známými se objeví noví lidé. Než se s nimi sblížíte, chvíli je pozorujte. Dráha Marsu varuje, že někteří si z nich si vaše sympatie a přátelství nezaslouží.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebuďte protivní, budete-li se muset při výběru doplňků do domácnosti podřídit partnerovi nebo dětem. Ocenili by rovněž vaši větší ochotu, podlet se na realizaci jejich představ. Kolega se na vás pokusí svést svoji chybu. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Díky příznivé planetární konstelaci se budete všude cítit v pohodě. V práci si získáte sympatie tím, že trpělivě vyslechnete nářky kolegů a všechno jim s úsměvem odkýváte. Nastražte uši, chodbová šeptanda může být poučná.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepodnikejte nic, o čem by partner nevěděl. Mohl by si to špatně vysvětlit jako projev nedůvěry. Nadšení rodiny vyvolá váš souhlas s návštěvou nákupního centra. Nedáte-li si pozor, změníte se postupem času v nosiče balíčků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci, při nákupech a na kulturních a společenských akcích rychle zjistíte, že si dokážete snadno získat sympatie i docela cizích lidí. Byl by hřích toho nevyužít k realizaci nových, odvážných představ a plánů. Dnes překročíte svůj stín.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebojte se konfliktů, nemáte co ztratit. Merkur vám dává jistotu, že z nich vyjdete jako obdivovaný a vážený vítěz. Na ruku vám jdou všechny změny a nejistota okolí. Najdete partnera, se kterým provedete pár odvážných kousků.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedejte se zmást reakcemi okolí na vaše jednání. Pokud jste si jistí, že máte pravdu, nic vám nepřinesou ani daleko jdoucí kompromisy. V zaměstnání se vás pokusí předběhnout, ne-li nějak podrazit, závistivý kolega.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Správně pochopíte, že v práci jde do tuhého a pustíte se s vervou do plnění úkolů. Planety radí odložit vyřizování soukromých záležitostí a řídit se šéfovými pokyny. Čerstvě zamilovaným může pokazit nadějný večer hloupý spor s partnerem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám