Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina lidí neumírá na nemoci, ale na své léky

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozitivně na vás působí vliv osoby, jejíž názory mají něco do sebe. Pozor na kolegy, které opustil partner. Hledají rozptýlení a vy jste hned po ruce. Pohyb Saturnu vyvolává nervozitu a z toho plynoucí slabší sebevědomí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepouštějte se do žádných složitých spekulací, zejména finančních. Dodržujte všechny předpisy a zákony. Z dráhy Jupiteru lze vyčíst, že chytračení vás nikam nedovede. Musíte neustále počítat s lidskou závistí a škodolibostí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postavení planet otevírá široký prostor lásce. Dokonce i po dlouhých letech je možné se bláznivě zamilovat. Na druhou stranu může zklamání způsobit, že se uzavřete do sebe a na dlouho omezíte kontakty s okolím.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Klid ve firmě vám umožní otevřeně si pohovořit se šéfem a kolegy. Uděláte si poměrně hodnověrný obrázek o tom, jak by se mohla vyvíjet vaše kariéra. Na spadnutí je krátká cesta. Soukromý výjezd bude mnohem příjemnější.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyhýbejte se hovorům o politice. Je spousta jiných a hlavně nekonfliktních témat. Budete-li hodně jezdit autem, nesedejte za volant unavení a rozčilení. Už takhle je na silnicích nezodpovědných řidičů více než dost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V pozadí vašich neúspěchů a trablů je člověk se silnou protekcí. Budete muset najít vtipný způsob, jak se mu dostat na kobylku. Jistý impuls vám nabízí Merkur. Vymstít se vám může chuť na neobvyklé milostné zážitky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte šanci zbavit se dosavadní smůly. Musíte však dávat pozor, aby vám v realizaci vašich plánů nezabránily zdravotní problémy. Dbejte na fyzickou kondici, upravte si jídelníček a začněte se pravidelně pohybovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Starosti byste mohli mít s dětmi. Nakonec si poradíte, ale nervy budete mít nadranc. Neodmítejte předem něco, s čím nejste dostatečně seznámení. Unikne vám možnost získat cenné zkušenosti a sami sebe ochudíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postavení Marsu s Uranem vás naplní novým elánem. Budete mít spoustu nápadů, jak se vším rázně pohnout kupředu. Pokus najít pochopení u šéfa, však nemusí vyjít. Jak to jen půjde, investujte, i kdybyste se měli na nějaký čas zadlužit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Měli byste znovu zvážit navázání nového milostného vztahu. Stále totiž nemáte zcela jasno v tom, jestli o něco takového stojíte. Ve firmě pozor na sklon k vymýšlení si neexistujících problémů. Najde se zlá duše, která vás bude provokovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Cestou z práce potkáte přítele s podobnými starostmi. Půjdete-li je někam probrat, nezapomeňte sledovat čas. Dokonale zaskočit by vás mohl nečekaný dar. Budete překvapeni, kdo všechno si na vás dnes ještě vzpomene.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Počkejte s rozhodnutím týkajícím se rodiny a příbuzenstva. Udělejte si čas na rozhovor s klienty a obchodními společníky. Neuškodí si je důkladně proklepnout. Negativní vliv Saturnu je může přivést na podivné myšlenky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám