Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 26. prosince 2017

Novinky, sojka

Štěstí rádo navštěvuje dům, ve kterém vládne dobrá vůle

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zvolníte tempo a budete víc odpočívat. Třeba s knihou nebo u televize. Okolní ruch vás totiž začne pořádně zmáhat. Neuškodilo by vám omezit se také v jídle a pití. Ale na návštěvách to asi půjde jen těžko. Hostitelé se mohou urazit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Procházka s milovanou osobou a pozdější sklenka vína, punče či grogu vytvoří citlivou a romantickou atmosféru, která potrvá i v následujících dnech. Není vyloučeno, že od někoho dostanete nějaký malý dárek. Nesmíte zapomenout na přátele.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Když to jen trochu půjde, vyrazíte někam do zasněžených lesů a hor, případně k příbuzným na venkov. Iluze vánočních svátků by tam byla naprosto dokonalá. Navíc snáze najdete chvíli jen pro sebe, k malému rozjímaní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dlouhé procházky zimní krajinou s partnerem a s dětmi, jsou to nejlepší, co můžete udělat pro svoji psychickou pohodu a fyzickou kondici.  Někdo by vás měl také upozornit, že nemusíte sníst všechno, co vám kde nabídnou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chvílemi se bude zdát, jako by na vás náročné vánoční přípravy nezanechaly žádné stopy, ale nedejte se mýlit. Potřebujete se bavit, zapomenout na starosti. Nepřepínejte síly, nesnažte se dokázat, že jste k neutahání.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jste-li o něčem přesvědčeni, že je nutné to udělat, neváhejte a jednejte. Merkur a Uran k tomu vytvářejí ty nejlepší podmínky. V žádném případě však nemůžete vnucovat svoji vůli a názor jiným. Role misionáře by vám neseděla.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konec svátků vás zastihne trochu unavené předcházejícím shonem. Nespřádejte přehnaně náročné plány a hleďte si především odpočinout a užít rodiny. Dobře vám udělá jistá návštěva a rozhovor s někým, koho jste dlouho neviděli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nevyjdete z úžasu, kdo vás chce vidět. Svoji roli sehraje jak postavení planet, tak přetrvávající vánoční atmosféra. Jisté okolnosti vás donutí ještě jednou sáhnout do peněženky. Uděláte to však rádi, bude to pro vaše nejmilejší.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nejen mladší ročníky vyrazí s blízkými do přírody a vyzkouší své lyžařské, bruslařské či sáňkařské umění. Známí, na které jste nechtěně zapomněli, se ozvou sami, aniž by vám cokoli vyčítali. Spousta silných dojmů vám může způsobit nespavost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Více času než předpokládáte, strávíte s někým, kdo nedávno prožil něco ošklivého. Vaše laskavost a projevený cit mohou pro něho hodně znamenat. Nechtějte se předvádět před dětmi, jejich smích se vám bude zajídat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dáte-li přednost setkání s přáteli nebo návštěvě divadla, nebudete litovat. Potkáte někoho, koho máte rádi, ale již dlouho jste ho neviděli. Milé, dodatečné překvapení čeká starší ročníky. Dnes večer hned tak spát nepůjdete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedovolíte, aby vám někdo, komu jste nemohli splnit jeho přání, kazil náladu. Pokud někdo nechce respektovat vaše možnosti, má smůlu. Nenaříkejte si na žaludeční a jiné potíže, nezlořečte vánočním zvykům. Pomohou vám dieta a procházka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám