Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 25. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečněji krokem než skokem

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nenatahujte odpověď na úřední dopis. Rychle se dostanete do pořádného maléru. Nejde ani o to, co odepíšete, ale zda vůbec. Je rovněž důležité nezapomínat na přátele, neodmítejte jejich prosby. Možná jde opravdu do tuhého.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete nuceni posbírat síly a rychle se dát do odstraňování problémů, které se nahromadily v poslední době. Vyhýbejte se projevům nesnášenlivosti. Budete potřebovat každou šikovnou ruku, každou chytrou hlavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Můžete prokázat pozoruhodnou službu nešťastně zamilovanému známému. Role prostředníka či lépe řečeno dohazovače vás docela pobaví. Zvláště, když se ukáže, že k tomu máte talent. Budete rádi, že jste někomu pomohli.

Můžete prokázat pozoruhodnou službu nešťastně zamilovanému známému. Role prostředníka či lépe řečeno dohazovače vás docela pobaví. Zvláště, když se ukáže, že k tomu máte talent. Budete rádi, že jste někomu pomohli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li dnes uzavřít nějaký obchod, snažte se dovést jednání do konce. Planety naznačují, že to bude váš velký den. Vyděláte spoustu peněz. Neuškodí, když šéfovi trochu zalichotíte. Uvidíte, jak příznivě se začne dívat na vaše požadavky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opět vás nepříjemně zaskočí výše nákladů na domácnost. K tomu vás rozzlobí hloupé poznámky partnerových rodičů. Jako velice slušné se rýsují výsledky pracovního jednání nebo služební cesty. Jste blízko naplnění staré představy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V zaměstnání se chovejte skromně a přiznejte, že i jiní mají určité schopnosti a znalosti. Jen tak dokončíte něco, na co vám nestačí síly. Dokážete-li před šéfem vhodně formulovat své požadavky, nebude nevlídný ani neuznalý.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vašim zájmům by uškodil spor s vlivnou osobou. Konstelace Luny s Jupiterem nabádá k zvýšené opatrnosti. Mohla by se proti vám obrátit i nálada v okolí. Hádku s partnerem způsobí vaše nechuť naslouchat jeho rostoucím požadavkům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Žehrání rodiny na nedostatek financí se dá přejít mlčením. Nemá smysl vyhrocovat již takhle nepříjemnou situaci. Změna k lepšímu je na obzoru. Znovu se vrátíte k jedné staré záležitosti. Nové okolnosti přejí reálnějším představám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zřejmě zklamete někoho, kdo vás přijde opakovaně požádat o pomoc. Bohužel přijde v nevhodnou dobu. Překvapivě milý bude partner. Možná vás v této souvislosti napadne, jestli náhodou něco neprovedl. Nahlas raději nic neříkejte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jste téměř u cíle, který vám dlouho uniká. Nápad, o kterém nesmíte pochybovat vám vnukne Uran. Zbavíte-li se strachu, urychlíte svoji kariéru. Dořešíte majetkové spory a dotáhnete do konce nadějnou, i když pracnou finanční operaci. 

VODNAŘ ( 21.1. – 20.2.)

Existuje pravděpodobnost, že znásobíte své hmotné statky a zajistíte si další pravidelný příjem. Bylo by velkou chybou tvářit se skromně, když vám někdo nabídne možnost si přivydělat. Ztrátu času vám vynahradí slušná odměna.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Luna s Venuší vás donutí více se starat o problémy malých i velkých dětí. Hlavně se nedohadujte s partnerem, kdo za co může. Jenom se pohádáte a vaše ratolesti přijdou zkrátka. Nezadaní dostanou nabídku na práci daleko od domova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám