Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 2. prosince 2014

Novinky, sojka

Odpusť tomu, kdo tě předem varoval

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení planet by vás nemělo svádět k přehnanému optimismu. Bude jistější stát pevně na zemi a respektovat realitu. Neriskujte větší investice a odmítněte podezřelé obchody. Konec roku je ještě daleko, ale hlouposti vám neprojdou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ke konci pracovní doby si prověřte, jestli vám nezůstaly resty. Ledacos nasvědčuje tomu, že dnes se s nimi vypořádáte mnohem snáze než zítra. Jisté, smyšlené a zveličené podezření ve vás vzbudí partner. Nebuďte směšní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hodně uškodit si můžete v důsledku neuváženého, zbrklého jednání. Důvodů ke křiku a vzteku se bohužel pár najde. Bylo by však velkou chybou vyvolávat další konflikty. Šance, že s jejich pomocí získáte něco navíc, je lichá.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příčinou napětí v partnerských vztazích může být partnerův pocit, že se málo angažujete v rodinných záležitostech. Určitě by stálo zato si večer sednou a o všem si otevřeně popovídat. Mnohé se dá poměrně snadno napravit a dohnat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přetrvávající únava může být signálem, že si potřebujete odpočinout a vyčistit hlavu. Určitě by nebylo od věci zavolat přátelům, jestli náhodou také nepotřebují změnit vzduch a společnost. Nenechte se svázat konvencemi a předsudky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Se šéfem se nedohadujte, udělejte co chce a dá vám pokoj. Stejně může být už zítra všechno jinak. Nespěchejte na novou známost, počkejte až si na vás zvykne.  Dopřejte jí prostor, ať předvede, co umí a co vlastně chce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete si připadat jako na houpačce. Nejdříve vám svitne naděje na tučný zisk a vzápětí se objeví hrozba nečekaných výdajů. Berte to filosoficky, proč se zneklidňovat předem. Pokud potřebujete levného řemeslníka, můžete ho sehnat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Můžete si dovolit riskovat. Díky inspiraci Merkuru nebudete mít problém s nalezením správné cesty z jakékoli situace. S pozváním půvabné kolegyně či kolegy na schůzku neotálejte, ale musíte jednat delikátně a opatrně. Nikdo nemusí nic vědět.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nemilá chyba vám hrozí v důsledku nepochopení pokynů vedení nebo nejasného šéfova nařízení. Rozhodně se musíte připravit na pokus svalit vinu jenom na vás. Odpoledne se objeví známý, kterého jste dlouho neviděli.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Absolvujete bouřlivou diskusi, během které získáte jasně navrch. Pozor na předčasné jásání, jistá osoba se s vaším úspěchem nesmíří. Nutné vydání představuje nahrazení drahé, ale bohužel neodvolatelně poškozené věci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jupiter se Saturnem připravují půdu pro váš velký triumf. Berte to jako odměnu za to, že jste se nedali odradit drobnými neúspěchy. Podoba toho, co vás tolik potěší, bude různá, ale zklamáni v žádném případě nebudete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náročnou zkouškou projde váš vztah k osobě, která vás nečekaně zarmoutí. Můžete si ověřit, nakolik jsou vaše vazby nebo city opravdové a jestli dokážete odpouštět. Nezveličujte průběh událostí z dávné minulosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám