Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 19. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší jedno oko své nežli cizí dvě

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Roste naděje na kladné vyřízení vaší nedávno podané žádosti. Je čas rozhodnout o dalších krocích. Rodina vás nepříjemně zaskočí obviněním, že stále myslíte jen na práci a kariéru. Každá obrana bude těžká. Bude lepší se kát.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistého cíle dosáhnete pouze v tom případě, že jako prostředku či zbraně, použijete svých fyzických předností. Díky souhře náhod narazíte na člověka, který pro ně bude mít velkou slabost. Stačí se usmívat a slibovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hodně vám usnadní život smysl pro pořádek a cílevědomá likvidace restů. Počítejte s šéfovou roztržitostí a nervozitou. Bude se po vás vozit i kvůli úplným drobnostem. Uklidníte se až doma nebo ve společnosti kamarádů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přestože nemáte ve zvyku se chlubit nebo svěřovat s osobními prožitky, uděláte výjimku a proberete s přítelem či kolegyní svoje intimní problémy. Zbavíte se pochybností a vrátí se vám růžový pohled na svět. V lásce si můžete uškodit projevy žárlivosti.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dokud nedokončíte staré, nezačínejte s novými úkoly. Elánu nemáte na rozdávání, naděláte spoustu trapných chyb. Slušný zisk vám přinese nedávná investice, s trochou štěstí ji lze znásobit. Nestyďte se za péči o svůj vzhled.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Prohlédnete jednání osoby, která se na vás usmívá, ale za vašimi zády vám škodí. Chopíte se šance na úspěch. Překážky bránící vám v jeho dosažení jsou definitivně pryč. Přimete pozvání na schůzku, ze které ale nic nebude.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Okolnosti vás donutí přijmout kompromis, kterému jste se ještě nedávno tvrdě bránili. Přispěje k tomu i to, že blíže poznáte jistého člověka. Odmítnete-li uspěchat nákupy sportovního náčiní, pořádně rozesmutníte děti i partnera.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Malý, ale s důvtipem vybraný dárek přinesete někomu, kvůli komu vás trápí výčitky. V práci pozor na šéfa, který se vám pokusí podstrčit úkol, do kterého se nechce jeho oblíbencům. Za málo peněz hodně muziky, to není nic pro vás.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při flirtování a laškování s opačným pohlavím nezacházejte příliš daleko. Luna varuje před následky neuváženého vztahu s mladší, nezadanou osobou. Dnes ji někam pozvete a zítra si vás bude chtít vzít. Vyhýbejte se experimentům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedělejte nic pod tlakem a z přinucení. Můžete se vsadit, že odpovědnost za sebemenší neúspěch padne na vás. Díky Merkuru se blýsknete iniciativou a nápaditostí. Jste v dobré formě, snadno se vyrovnáte i s následky probdělé noci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dařit se bude zejména tomu, kdo se vyzná v technice a nebojí se novinek. Blýsknout se můžete jak v zaměstnání, tak doma a před přáteli. Respektujte partnerovo soukromí, nesnažte se zjistit, co nosí po kapsách a v tašce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Z nejrůznějších důvodů budete nuceni se omezovat. Nespoléhejte na cizí shovívavost a vstřícnost. Všechno si musíte tvrdě vybojovat a zasloužit. Počínaje lepší mzdou, přes šéfovské místo až po nový milostný románek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám