Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 18. dubna 2017

Novinky, sojka

Moudrý člověk rozezná dobro od zla, hlupák si je plete

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nástup do práce po krásných dech volna nebude snadný pro nikoho. Nesmíte se proto divit, že jen výjimečně někdo nasadí obvyklé tempo. Bez tolerance to dnes prostě nepůjde. Platí to jak pro mladší, tak starší ročníky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nesmírně těžké bude zvládnout rozdováděné děti. Přizpůsobit se obvyklému všednímu režimu pro ně nebude snadné. Od vás to vyžaduje pochopení a ochotu ke kompromisům. Možná by bylo dobré něco jim slíbit, nějak je motivovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Během pracovní porady se držte zpátky, své nápady a připomínky si nechte pro sebe. Konstelace Uranu s Merkurem varuje, že byste někomu mohli šlápnout na kuří oko. Počítejte s tím, že spoustu cenného času vám zaberou nákupy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zamilovaní, kteří neměli možnost vidět se v uplynulých dnech se svým miláčkem, to dnes určitě napraví. Bude vám spolu dobře, těžko se rozloučíte před půlnocí. Psychicky vyčerpávat vás budou přehnané požadavky nadřízených.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěší vás telefonát příbuzných nadšených zážitky z Velikonoc. Rádi konstatujete, že vaše vztahy nabraly nové otáčky a staré neshody ustoupily do pozadí. Rozzlobí vás nestydaté jednání kolegy usilujícího o vyšší funkci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uděláte další rázný krok k uzavření výhodné dohody nebo uzavření slibného obchodu. Na druhou stranu nesmíte nic uspěchat. Snažte se působit vyrovnaně a nebude-li zbytí, přijměte nutné drobné kompromisy. Do budoucna se vám to vyplatí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Spoustu času si vyžádá nutnost vyřídit dosud opomíjené záležitosti s úřady. První schůzka žádné úžasné výsledky nepřinese, ale nepropadejte pesimismu, napoprvé se povede jen máloco. Sklenku vína s kolegy po práci, bude lepší oželet.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Večer se vrátíte k debatě o problému, který jste nakousli během velikonočních svátků. Využijte příznivé atmosféry, dráha Merkuru vám nabízí možnost domluvit se skoro na všem bez nežádoucích hádek a zvyšování hlasu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nenechte se rozptylovat maličkostmi. Jsou před vámi docela důležité povinnosti, nemůžete si dovolit marnit čas. Odpověď na zvláště složité otázky vám pomůže najít zkušený známý. Podmínkou je upřímnost z vaší strany.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pomalu, ale spolehlivě vám poroste sebevědomí. Dojde k tomu v důsledku viditelných pracovních úspěchů, které nemohou popřít ani vaši konkurenti a nepřátelé. Příjemně vás překvapí vstřícnější chování dosud chladných sousedů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Cestu k vyhlédnutému cíli vám usnadní seznámení se správnými lidmi. Ti už něco moudrého vymyslí a navíc mají jasno, kdy a kam napřít síly. Starosti by vám mohl dělat školní prospěch mladších dětí. Je třeba je častěji kontrolovat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pohyb Saturnu varuje před hrozbou krachu jednání se společníky nebo s klienty. Příčinou by mohla bát vaše zatvrzelost a nedostatečně přesvědčivé argumenty. Souhlasit s druhou stranou nemusíte, ale hrotit situaci nemůžete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám