Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 18. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstěna řídí vše ve prospěch svých miláčků

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebude pro vás snadné strávit chabé výsledky dnešních jednání. Vysvětlení je prosté. Vaše očekávání neodpovídají realitě. Měli byste se držet víc při zemi. Těžko jinak získáte spolehlivého společníka nebo spojence.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V milostném vztahu se upevní vaše dominantní postavení, partner začne oceňovat vaše přednosti.   Bylo by nanejvýš potřebné, abyste si někam společně vyjeli. Zaskočí vás nabídka na atraktivní místo u prosperující firmy.

V milostném vztahu se upevní vaše dominantní postavení, partner začne oceňovat vaše přednosti.   Bylo by nanejvýš potřebné, abyste si někam společně vyjeli. Zaskočí vás nabídka na atraktivní místo u prosperující firmy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozptylovat vás budou starosti s opravou auta nebo havárie v bytě. Smutné je, že to automaticky znamená nemalý nárůst výdajů na domácnost. Flirt s novou známostí, nejen na dovolené, se vydaří pouze tehdy, není-li zadaná.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ještě před obědem absolvujete rozhovor s člověkem, kterého nepřesvědčíte žádnými argumenty.  Neplatí na něho ani logika, ani naléhání. Je hluchý a slepý. Budete nuceni požádat o zprostředkování třetí osobu. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

O tom, nakolik si vylepšíte postavení ve firmě, rozhodne důslednost, s jakou odstraníte drobné překážky a rychlost rozchodu s pochybujícími kolegy. Mars varuje před otevřeným střetem s někým, komu je lepší neodporovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pohyb Saturnu s sebou nese jisté nejasné hrozby. Cestou nikam by bylo soustředění pozornosti výlučně na rozšiřování hmotných statků. Radost vám udělají lepšící se vztahy příbuzných s vašimi staršími potomky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

O slibnou příležitost se můžete připravit nedostatkem podnikavosti. Nestěžujte si, že se vám nedaří, když zůstanete sedět jako pecky. Podmínky budete mít stejné jako konkurence. Jste-li sami, dny vaší samoty se krátí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřepínejte síly. Hrozí vám, že se zraníte, případně nezvládnete, co jste si předsevzali. Mějte na paměti, že nehoří a zdraví máte jen jedno. Promýšlejte každičký krok. Na dovolené se nestraňte opačného pohlaví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřipouštějte si zlomyslné a hloupé poznámky kolegů a příbuzných. Nejde o nic, co by vás mělo vážně znepokojovat. Neuplyne mnoho času a rádi se vám omluví. Překvapí vás úsměvy jindy zamračeného souseda.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Plnou koncentraci vyžaduje dnešní pracovní schůzka nebo porada. Nepodceňujte detaily, mají mimořádný význam pro vaši kariéru. Chcete-li uspět, musíte argumentovat věcně a logicky. Můžete si i trochu vymýšlet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chválit vás bude někdo, kdo má velké slovo a vliv. Neradujte se předčasně a hleďte si své práce. Těžké chvíle budou muset zvládnout zamilovaní, kterým se postaví do cesty zákeřný, nebezpečný sok či rivalka.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud to půjde, vyhněte se diskusím o sporných tématech a agresivním osobám raději uhněte z cesty. Jste-li na cestách, dávejte si pozor nejen na to, co a komu říkáte, ale i na zavazadla, doklady a peněženku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám