Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 17. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšný je zpravidla ten, kdo nikam a s ničím nespěchá

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Celý večer vám bude vrtat v hlavě jeden dnešní zážitek. Všemu porozumíte díky vibracím Merkuru. Pozor, abyste se na celou situaci nedívali příliš černě. Při navazování nových kontaktů nikomu netolerujte špatné charakterové vlastnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Soustřeďte se na vytváření pohodové rodinné atmosféry. Chcete-li předejít nepříjemným výstupům a výčitkám, je třeba rázně jednat od samého rána. Zůstat v práci o něco déle vás donutí nesolidní dodavatel nebo náročný klient.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jakýkoli velký problém vám pomůže odstranit malá pozornost jisté osobě. Uvidíte, že roztaje jako led a rázem bude všechno jinak. Držte se stranou událostí probíhajících ve vaší blízkosti. Nápad všechno komentovat by byl cestou do pekel.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hlídejte si hodiny schůzek a dobře se připravte. Jakékoli opomenutí by bylo vodou na mlýn nepřátel a kritiků. Postupné zlepšení finanční situace nabízí kratší služební cesta. I s jedním dobrým nápadem uděláte velké štěstí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Merkur varuje před nevhodnou důvěřivostí. Krouží kolem vás párek supů, kteří by vás rádi oškubali. Při dokončení jisté vleklé záležitost se nevyhnete porušení několika předpisů. Budete-li postupovat takticky, nikdo to nezaznamená.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náročná na psychickou kondici bude vaše účast na společenských akcích. Přesto se jim nemůžete vyhýbat a vymlouvat se na jiné povinnosti. Pokud jde rodinný rozpočet, nespoléhejte na partnera. Budete-li chtít, ušetříte také.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V zaměstnání všechno poběží normálním tempem, ale uděláte-li chybu, nikdo se vás nezastane. Proto s ničím nepospíchejte a dejte si klidně načas. Jako v rukavičkách jednejte s partnerem. Nebude ve své kůži, a všechno se ho dotkne.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Moc neutrácejte a domů se vracejte včas. Postavení Marsu s Venuší obsahuje hrozbu rodinných svárů. Fakt, že i vám se to či ono nelíbí, řešte jindy. S příbuznými nemluvte o svých příjmech. Začnou vás považovat div ne za milionáře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Čas pro děti, zejména starší, musíte mít vždycky. Berte to jako příležitost včas usměrnit některé jejich  divoké představy.  Pokud sháníte nové zaměstnaní, přijde se zajímavým tipem příbuzný nebo soused. Konečně svítá na lepší časy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohlídat potřebuje rodinný rozpočet, Na obzoru jsou větší výdaje na dovolenou. Pokud jste s tím nepočítali, pořádně vás to vytočí. Ještě máte čas si všechno rozmyslet. V práci se vytáhnete nápadem, jak smést ze stolu nepříjemnou záležitost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozorněji čtěte v očích lidí, se kterými dnes budete jednat.  Jupiter varuje, že by se vám mohla ošklivě vymstít naivní důvěřivost. Někteří výtečníci vám klidně slíbí modré z nebe, ale skutek utek. Chcete-li klidně spát, večeřte skromně.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nešetřete s vlídnými gesty a laskavými slovy. Působí i na největší tvrďáky a mrzouty. Možná vás překvapí, co všechno dnes vyřídíte po dobrém. Vaše láska začíná spřádat sny o exotické dovolené. Měli byste přijít s vlastní iniciativou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám