Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 15. září 2015

Novinky, sojka

Peníze jsou ražená svoboda

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebude snadné udržet nervy na uzdě. Emocionální výbuch by vám však nepřinesl nic dobrého. Jistá osoba se pokusí odvést vaši pozornost od důležité záležitosti. Ještě než se oboříte na partnera, měli byste vědět, že láska je mnohdy iracionální.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Za slovy a gesty nového objevu nebo obchodního partnera nehledejte něco, co tam není. Máte sklon k objevování neexistujících jinotajů. Dívejte se pozorně kolem sebe. Nechytejte se první lepší nabídky a nedejte se ošálit povrchními dojmy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Objevíte někoho, kdo ve vás vyvolá bouři citů. Důležité a zásadní problémy se snažte vyřešit již dopoledne. Potom už se vám nebude do ničeho chtít. Jednání na úřadech zatím odložte. Chybí vám nezbytná přesvědčivost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dosáhnete toho, čemu vaši nejbližší moc nevěřili. Neberte na lehkou váhu informace týkající se chování vašich ratolestí. Jejich tajnůstkaření by mohlo mít neblahé následky. Vyvede se setkání s přáteli, které jste dlouho neviděli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V ohrožení jsou vaše peníze. Nejde ani tak o náhlou rozhazovačnost, jako o nečekané vydání a nevhodnou investici. Hlídejte proto každou korunu a myslete na další dny. Vyloučit nelze hádku s rodiči nebo sourozenci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Naprosto nechtěně se stanete aktérem události, ke které dojde v místech, kde je obvykle hodně lidí. Před trapným výstupem vás ochrání přízeň Jupiteru. Dbejte na svůj vzhled. Změny, které sami se sebou uděláte, vzbudí nadšený ohlas.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezpochybňujte jedno ještě čerstvé rozhodnutí. V důsledku nesmyslného, bojácného váhání se ocitnete na nekončícím kolotoči. Budete-li se v lásce řídit pouze intuicí, uděláte vážnou chybu. Nelze ignorovat očividná fakta.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ztrácíte z očí hlavní cíl. Projevuje se negativní vliv Neptunu. Máte blízko k špatnému rozhodnutí. Ne všem slibům, které dostanete, můžete věřit. Někdo se vás pokusí přemluvit k pořádné hlouposti. Buďte navýsost opatrní.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přestanete chodit s hlavou v oblacích a konečně vám dojde, že osoba, o kterou tolik usilujete, není žádný zázrak. Možná by vám bylo lépe s jedním jejím známým či známou. Ti by se rozhodně tak dlouho prosit nedali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nečekaně dá o sobě vědět vaše citové a umělecké založení. Využijete příležitosti a předvedete se před někým, na kom vám záleží, na koho chcete udělat dojem. Mohlo by jít o zlom, o nastoupení cesty k značnému úspěchu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste-li sami, máte na dohled vysněnou lásku. Podmínkou je, že první, zásadní krok uděláte vy. Zbytek zařídí Luna s Venuší. Něco se chystá ve vašem okolí. Možná v sousedství, možná u příbuzných. Bylo by hloupé nechat se zaskočit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Mělo by se vám povést všechno, na co jen sáhnete. Počítejte s tím, že se někdo opakovaně pokusí zneužít vaší štědrosti. Neměli byste to s dobročinností přehánět. Možná se s dotyčným člověkem rozkmotříte, ale nijak na tom neproděláte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám