Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 15. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší jedna vrána v pytli než na vrbě tři

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nespoléhejte jen na ústní ujištění a dohody. Nemálo lidí na ně v určitou chvíli rádo zapomene a nebude se k nim znát. Chcete-li se něco dozvědět od dětí nebo od partnera, bude nejlepší vzít je na nákup. Změknou jako vosk.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přiznat se k tomu, že něco neumíte nebo nezvládnete, by se rovnalo pracovnímu neúspěchu a degradaci. Snažte se dál, případně požádejte o radu kamarády a známé. Jupiter slibuje, že nakonec všechno zvládnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nechte každého, ať si říká, co chce, ale svoje postřehy si nechte pro sebe. Upovídanost se vám nemusí vyplatit. Luna rovněž důrazně varuje před snahou odhalit nějaké tajemství soukromého života sousedů či nadřízených.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Váš milostný vztah posílíte zjevnou ochotou pohovořit si o všem, čemu jste se zatím vyhýbali. Vaše láska na něco takového už dlouho netrpělivě čeká. Samotné a nezadané by mělo potkat štěstí cestou do zaměstnání nebo na nákupech.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Venuše s Jupiterem slibují, že vás ještě dnes zbaví největších starostí. Pokud k tomu přispějete svým dílem, máte před sebou nadějný večer. Budete mít co dělat s pochlebovači vydávajícími se za vaše oddané přátele. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ubývá vám sil, potřebujete odpočinek a rozptýlení. Nebuďte na sebe přehnaně přísní. Zbytečně si připravíte zklamání. Těžká diskuse bude s příbuznými, kteří vidí jeden hrozící problém příliš jednoduše. Asi se nedohodnete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přes den se vám bude dařit, budete samý vtip a legrace. Právě proto byste si však měli dávat pozor při navazování známostí s cizími lidmi. Dvojnásob to platí v případě osob opačného pohlaví. Zábava ano, závazky a sliby raději ne.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešní nabídky a pobídky nadřízených berte s rezervou. Vyplatí se vám zdrženlivost. Příliš ambiciózní kolegové budou později silně rozčarovaní. Váhat byste však neměli ve chvíli, když vás pozve na schůzku atraktivní osoba opačného pohlaví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V důležitých momentech ztratíte jistotu a váš projev ztratí na přesvědčivosti. Nedivte se proto rozpačité reakci kolegů, klientů či partnera. Vypudit z mysli musíte představy o flirtu se zadanou osobou. Řekli byste si o malér.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pro dnešek stačí, když všechno zůstane tak, jak je. Konstelace Marsu se Saturnem varuje před zaváděním větších novot. Máte-li chuť sportovat, neváhejte a zavolejte kamarádům. Spoluhráče i soupeře zaskočíte hbitostí a šikovností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nesnažte se zachytit, o čem si povídají kolegové a známí. Náhodně zaslechnutá slova ve vás mohou vyvolat nežádoucí pocity a svést k zbrklým krokům. Jste přecitlivělí a zcela nevinným větám přisoudíte opačný význam.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Merkur naznačuje, že mezi lidmi, se kterými se dnes setkáte, bude někdo, kdo by pro vás mohl hodně udělat. Vyplatí se vám proto neustálá vlídnost a vstřícnost. Možná vám to usnadní rovněž navázání nové známosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám