Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 14. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O umění nejvíc mluví ti, kteří mu nerozumějí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepřipouštějte si jakékoli obavy. Směle vykročte vpřed a důsledně se vyhýbejte všem pesimistům a zbabělcům. Úkoly, které před vás postaví nároční nadřízení, zvládnete, i když to chvílemi nebude zrovna snadné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Velkým problémem pro vás bude udržet na uzdě neukázněné spolupracovníky. Čím je kdo horší, tím vyšší má o sobě mínění. Mars varuje před lidmi, kteří rozdávají sliby, které nehodlají nikdy splnit. Není jich kolem vás málo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete muset upustit od jedné lákavé představy. Nemusíte ničeho litovat, vzápětí vás napadne něco mnohem lepšího. Navíc najdete společníky, ochotné jít, třeba i do rizika, s vámi. Kamarádi vám vytknou, že málo sportujete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Není třeba vycházet šéfovi neustále vstříc. Mohl by si na to zvyknout a udělat si z vás děvče pro všechno. Klesla by vaše prestiž a osazenstvo firmy by se vám potají smálo. Ochotou řídit se vaší radou vás příjemně zaskočí děti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Právě včas odejdete ze společnosti nebo z porady, kde se vzápětí rozpoutá peklo. Nemusí vás to mrzet, podrobnosti vám později vylíčí kamarádi nebo kolegové. Požadavky na partnera vyjadřujte jasně, všechno mu musí být jasné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Povinnosti vám budou pomalu přerůstat přes hlavu. Měli byste si to přiznat a něco s tím udělat. Snahu zalíbit se nadřízeným nebo partnerovi byste neměli přehánět. Jakmile uděláte nějakou chybu, jedni i druzí vás zavrhnou.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Najdete něco, co jste dlouho hledali. Budete mít pochopitelně radost, ale fakt, že to bude spíše náhodou, než díky racionální úvaze vás dost raní. Schůzka s milovanou osobou se vydaří, ale dáte slib, který vás může mrzet. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do běla vás rozpálí nespravedlivý šéf. Zatímco vy si musíte své peníze a uznání těžce vybojovat, některým kolegům stačí mazat nadřízeným med kolem pusy. S dětmi vyjdete jen za předpokladu, že splníte včerejší sliby.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S prosbou o finanční výpomoc za vámi přijde mladší příbuzná. Možná vám její důvody přijdou podivné nebo nevěrohodné, ale v zájmu dobrých vztahů jí asi vyjdete vstříc. Nepleťte se do partnerských vztahů známých, neříkají vám všechno.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete to pro vás náročné vnitřní dilema, ale příbuznému, který vám nedávno ublížil, nakonec odpustíte. Povedou vás k tomu vzpomínky na dávno společně prožité hezké chvíle. Existuje naděje, že si je zopakujete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Citelně vás zasáhne ošklivá nehoda obvykle opatrného kamaráda. Určitě uděláte všechno pro to, abyste mu jeho osud ulehčili. Sami pak dnes budete mimořádně opatrní a všechno neobvyklé vás hned pořádně vyděsí.    

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na ulici nebo v prostředku veřejné dopravy narazíte na někoho, kdo se vám zalíbí a na koho budete chtít udělat dojem. Nejste bez šance, vibrace Venuše posilují vaše kouzlo a schopnost dovést věci do úspěšného konce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám