Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 14. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hloupý je ten, kdo prosí, když může přikazovat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Již v dopoledních hodinách vám Venuše zařídí setkání s pohlednou, milou osobu opačného pohlaví. Budete-li o to stát, můžete se pokusit získat její sympatie. Rychle se rozejdete s drahým a drze sebevědomým řemeslníkem nebo právníkem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dnes vás šlechtí elán do práce a touha po změnách. Budete však muset pokonat pochybnosti, jestli nemíříte příliš vysoko. V jistém konkrétním případě asi ano, ale to neznamená, že byste se měli vzdát svých ctižádostivých plánů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhledejte přátele, mají pro vás důležitou informaci nebo návrh. Nebuďte si příliš jistí perspektivami nynějšího románku. Na váš idol myslí ještě někdo jiný, někdo, koho dobře znáte. Nebude mu zatěžko lhát vám do očí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pochopení u vás najdou lidé s originálními názory. Umožní vám to uzavřít výhodné dohody a kompromisy. Stálo by za pokus pohnout se záležitostí, spojenou s riskantní investicí. Konstelace Jupiteru s Neptunem vypadá nadějně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebudete-li dostatečně psychicky odolní, najdou se sobci, kteří vás připraví nejen o čas, ale také o nemalé peníze. Nestyďte se odbýt každého, kdo se vám nezdá. Věřte svému vnitřnímu hlasu. Neflirtujte s kolegy v rozdílném postavení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Využijete příznivé konstelace planet a vyřídíte odkládané resty. Určitě se vám to hodí, až se objeví puntičkářský šéf nebo vlezlý zákazník. S jistou osobou si vyměníte omluvy a komplimenty, ale k velkému sblížení to nepovede.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna vám usnadní jednání s cizími lidmi. V nejednom případě už při prvním setkání získáte jejich sympatie. Nesmíte je ale zklamat Projeví se u vás sklon k radikálním postupům. Je třeba zvážit, bude-li to pokaždé nutné.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadchází chvíle, na kterou se těšíte. Budete mít možnost vrátit jisté osobě všechno dobré, co pro vás udělala. Pozitivně ovlivněni vibracemi Venuše budete jemní a citliví ke každému, koho dnes potkáte. Řada lidí bude v šoku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Projevíte svůj zatím hluboko skrytý talent. Výrazně k tomu přispěje i planetární konstelace vytvářející prostor pro originální aktivity. Příjemnou atmosféru bude mít večer s novou láskou. Do závěrečné fáze vstoupí váš tichý boj s tupým sousedem nebo známým.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nečekejte od nikoho žádné zázraky. Někdo má limit, který nepřekročí. Většina slibů, které dostanete, jsou obyčejná těšínská jablíčka. Na poslední chvíli, někdy odpoledne, dostanete pozvání, které se neodmítá. Jupiter vám nabídne atraktivní setkání.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příbuzní si myslí, že jste popletli jistou záležitost. Určitě si s nimi musíte promluvit. Čekají od vás vysvětlení. Rozhlédněte se kolem sebe, možná si šlapete po štěstí. Jeden z lidí, které dnes potkáte vás má rád a je ochoten splnit vaše nejnáročnější přání.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevšímejte se rozhádaných sousedů. Váš dojem, že potřebují vaši pomoc, je scestný. Zamyslete se nad obsahem svých posledních snů. Nelze vyloučit, že někde v hloubce skrývají nenápadný, pro vás velice důležitý vzkaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám