Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 14. března 2017

Novinky, sojka

Zbabělec se bojí i vlastního stínu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor, abyste při obchodním jednání neodhalili trumfy předem. Moc jich nemáte, škoda každého neuváženého slova či gesta. V práci se nestyďte přiznat, když bude nějaký úkol nad vaše síly. Vyhnete se pozdějším trapnostem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konstelace Marsu se Saturnem vybízí k opatrnosti při navazování nových kontaktů a známostí. Existuje reálná hrozba, že vás nový známý ošklivě zklame. Mnoho povyku pro nic udělá příbuzná, kterou zrovna nemusíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zaskočí vás pokus nové lásky, si vás hned od prvních dnů ochočit. Protože jste s něčím takovým určitě nepočítali, okamžitě zařadíte zpátečku a nebylo by divu, kdyby nová známost skončila stejně rychle, jako začala.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Poznamená vás určitý vnitřní neklid, který vám ztíží koncentraci potřebnou k řešení pracovních i osobních záležitostí. Bylo by proto nanejvýš žádoucí odsunout kroky vedoucí k jejich odstranění na vhodnější dobu. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dostanete příležitost změnit jednoho protivníka v nečekaného spojence. Pro začátek stačí uznat jednu minulou chybu, omluvit se a nabídnout ruku k smíru. Postavení planet vám přeje, nepromarněte ojedinělou šanci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Šťastná náhoda v práci vám zajistí sympatie a podporu dříve chladných nadřízených. Závistiví kolegové z toho budou vedle, ale nic s tím nenadělají. K riskantní investici vás bude silně vábit nesoudný známý.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Podaří se vám dokončit práci, kterou jste odkládali tak dlouho, až se stala reálnou hrozba citelného postihu. Paradoxně vám to zvýší sebevědomí a začnete si víc věřit. Příjemné bude zjištění, kolik lidí vás aktivně podpoří.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na místě je dnes zvýšená opatrnost při všem, co budete dělat. Vlivem konstelace Luny s Neptunem jste mimořádně zranitelní. Svá rozhodnutí konzultujte se zkušenějšími kolegy, častěji se raďte s kamarády a příbuznými.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postavení planet je příznivé k odstranění starých rozepří a úpravě vztahů se spolupracovníky. Měli byste toho využít. Zklidnění situace na pracovišti by prospělo i vám osobně. Chcete-li zhubnout, můžete udělat první úspěšný krok.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Velká představivost by vám mohla být na škodu. Zejména pokud jde o milostné vztahy, uslyšíte trávu růst, což vám na náladě rozhodně nepřidá. Pozor, abyste nějak ošklivě nezaútočili na partnera, který se ničím neprovinil.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Věci se semelou tak, že vám nezbude nic jiného, než požádat o pomoc vlivné přátele. V zásadě nepůjde o nic světoborného, ale nebylo by rozumné riskovat. Máte štěstí, určitě vás nenechají v nejistotě a podniknou odpovídající kroky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyhněte se lidem, které příliš nemusíte. Stačí maličkost a vybuchnete. Možná právem, ale stejně si tím neposloužíte. Vaši kritici a konkurenti rovněž mají vlivné přátele na důležitých místech a ti vás rozhodně nebudou šetřit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám