Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 13. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si velbloud zašpásuje, je zahrada v háji

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Energií vás bude zásobovat pohyb Marsu. Svoje okolí šokujete novým elánem a chutí poprat se jak s nepřízní osudu, tak s rivaly a konkurencí. Měli byste však citlivě zvážit, komu se můžete postavit a komu raději ustoupit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příliš nespoléhejte na cizí pomoc a intervenci. Lidé mají svých starostí nad hlavu a ty vaše jsou pro ně druhořadé. Platí to rovněž v případě přátel a příbuzných. Bylo by však sobecké cokoli jim vyčítat. Na cestách se vám vymstí volba špatné obuvi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hned ráno obdržíte jistou nabídku. Všechno by vám vyhovovalo, ale pomyšlení, že byste se měli podřídit někomu, koho dvakrát nemusíte, asi neskousnete. Partner udělá něco, na co nejste dost připravení. Buďte zdrženliví, neukvapte se.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Kolegy a přátele překvapíte rezignací na nadějný projekt. Racionálně jim to vysvětlíte jen těžko, ale svého úmyslu se nevzdáte. Nutno dodat, že v tomto případě dáte podvědomě na předtuchu. Překonat potíže vám pomůže Luna.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Lehce a bez problémů budete hovořit a jednat s osobami opačného pohlaví, bez ohledu na věk a životní názory. Vždy dokážete najít správné slovo, gesto či úsměv, jen těžko vám někdo odolá. Zřejmě si to patřičně užijete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kvůli nedostatku času a spoustě starostí budete muset odmítnout někoho, kdo vás přijde požádat o pomoc. Navíc vás asi zaskočí možná vynucená změna večerního programu. Partner bude tak milý, že vás napadne, jestli něco netají.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Výrazně se přiblížíte k metě, která se zdá stále v nedohlednu. Řešení problému, který vás trápí vám napoví pohyb Jupiteru. Budete překvapeni jeho jednoduchostí. K získání sympatií milované osoby vám zbývá už jen příslovečný krůček.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planetární energie vám umožní soustředit se na důležité věci. Máte šanci realizovat smělé plány. Nestěžujte si, že se nemáte s kým poradit a nevíte, kde najít ochotného pomocníka. Alespoň vás nebude nikdo ovlivňovat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně se vším, co souvisí s financemi, zejména vlastními. Můžete totiž nejen hodně získat, ale i ztratit. Neuškodí, když budete mít po boku někoho, kdo se vyzná a dokáže vás v kritické chvíli přibrzdit. Chybný krok se vám prodraží.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokud máte s partnerem tichou domácnost, můžete si odpoledne nebo večer klidně sednout a bez emocí probrat sporné otázky. Příhodnou atmosféru vytváří konstelace Luny s Venuší. Nedovolte, aby vám radil někdo třetí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Povzbudíte přítele, kterého pronásleduje smůla. To, že si za některé věci může sám, mu raději neříkejte. Pohotově a úspěšně zaskočíte za nepřítomného kolegu. Na nadřízené uděláte silný dojem, který vám později přičtou k dobru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V kritických situacích se nebojte zvýšit hlas, během dne to budete muset udělat několikrát za sebou. Je vhodná chvíle upomenout se o to, co vám právem náleží. Blíží se událost, se kterou se budete muset tvrdě poprat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám