Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 11. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejsilnější tygr se nevyrovná celé smečce vlků.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohyb Jupiteru přináší šanci usmířit se s vašimi kritiky. Role prostředníka se ujme pohledná osoba opačného pohlaví.  Dá říci, že na celou řadu lidí budete mít přímo magický vliv. Při procházce lesem, zejména houbaření, pozor na nepříjemný hmyz.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Musíte se naučit víc prosazovat a mnohem důrazněji upozorňovat na svoje kvality. Jakákoli skromnost není v kurzu. Stojíte na počátku nadějné úspěšné cesty. Kolik toho dokážete z přízně planet vytěžit, záleží jen na vás.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na obzoru se objevují slibné perspektivy. Dívejte se pozorně kolem sebe. Nechytejte se zbrkle první lepší příležitosti a nabídky. Zvýšená opatrnost je na místě hlavně v případě výběru zaměstnání nebo volbě obchodního společníka. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nenechte se omámit dnešním prvním ziskem. Odpoledne už může být všechno jinak. Dráha Saturnu předpovídá četné potíže a nepříjemná překvapení. Potlačte touhu okamžitě si to vyřídit s neoblíbeným sousedem. Vyvoláte další konflikt.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Slibované povýšení a postup nabývají reálné podoby. Budete se však muset alespoň ještě jednou předvést a dokázat nadřízeným, že jste tím pravým či pravou. Příležitost vám nabídne Merkur, ale nebude to nijak snadné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Úspěchy v lásce a v zaměstnání vám dodají křídla. Mělo by se vám dařit ve všech směrech. Nesmíte však zapomínat na opatrnost a držet se víc při zemi. Pozorně naslouchejte slovům starší generace. Nejedna její zkušenost je užitečná i pro vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše lepší já začíná nabývat na síle. Podaří se vám značně pokročit v boji s překonáváním zlozvyků, které vám otravují život. Vaše energie je nesmírně tvůrčí, a tak se můžete směle pustit do realizace nejodvážnějších  představ. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kdyby se stalo, že vám někdo nabídne lepší místo, neváhejte ani minutu. Podobná příležitost se nebude opakovat. Dříve či později partnera o nutnosti svého kroku přesvědčíte. Nepodceňujte bolesti zad, natáhněte se a odpočívejte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hlídejte klienty a obchodní společníky. Mohou polevit, a zatímco se snažíte, oni všechno zbrzdí.  Pozorně čtěte smlouvy a neinvestujte do podniků lidí, které pořádně neznáte. Milé seznámení vás čeká večer ve společnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chce to více optimismu a nadhled. Při tak důležitých setkáních, jaká jsou před vámi, se nemůžete mračit. Potěší vás dnešní korespondence nebo telefonát. Mějte se na pozoru před sugestivními a vemlouvavými lidmi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zaskočí vás jistá informace. Budete se muset ovládat, abyste neudělali nebo neřekli hloupost. Neptun slibuje, že nic se nejí tak horké. Stačí trpělivě čekat, až se všechno zklidní. Hlavně, aby špatná nálada nepoznamenala vaše vztahy s partnerem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Soustřeďte se na odpolední slibné setkání. Bude mít mnohem větší význam, než jste mu původně přikládali. Vaše plány by mohla zkřížit závistivá osoba středního věku. Nedejte na hloupé a jedovaté řeči lidí, kteří nic nedokázali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám