Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 11. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udělat něco špatně, ale nepolepšit se, to je teprve chyba

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V souvislosti s prázdninami je nutné prohloubit péči o rodinnou kasu. Pokud si chcete v létě užit, je třeba se dočasně uskrovnit. Moc času nemáte. V práci dosáhnete nápravy křivdy, kterou na vás spáchali šéf nebo jeho zástupce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Protivným naléháním vás bude obtěžovat někdo, kdo vám bude vnucovat podivný obchod nebo smlouvu. Neberte si servítky, jinak se ho nezbavíte a ještě přijdete k nějaké škodě. Nedoplácejte na vlastní ohleduplnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jen se sebezapřením přejdete vyzývavé, sobecké chování neschopných kolegů. Bude to nanejvýše prozíravé. Agresivní reakce se obrátí proti vám. Platí to rovněž ve vztazích s příbuznými. Schyluje se k hádkám motivovaným závistí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Častěji nahlížejte do pošty. Skoro s jistotou se dá předpokládat, že objevíte něco, co vyžaduje hbitou, promyšlenou reakci. V opačném případě někoho zarmoutíte nebo pořádně naštvete. Vyhýbejte se přímému slunci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Během letních dnů jsou lidé občas mnohem nervóznější a prchlivější. Nepodceňte mlhavou předtuchu, že u příbuzných není všechno ani zdaleka tak, jak se vám snaží namluvit. Příliš nevyzvídejte, mohou se zatnout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Posíleni vibracemi Marsu budete houževnatě usilovat o naplnění svých cílů. Nebude snadné vás nějak zbrzdit ani odbýt. Spoustě lidí zabrnkáte na nervy, ale tím se rozhodit nenecháte. Klid a pochopení najdete v rodině.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhýbejte se zbytečným konfliktům a zmatkům. Příležitostí se s někým pohádat se naskytne nezvykle mnoho. S kolegy a příbuznými se snažte vyjít po dobrém. Zmocní-li se vás pocit rostoucího napětí ve vašem okolí, raději odejděte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete-li pracovat hodně přes čas, nesmíte se divit, když vám partner navrhne, abyste se do práce rovnou přestěhovali. Hlídejte si zdraví, nepodceňujte zhoršení fyzické kondice. Lépe jít k lékaři s maličkostí, než něco zanedbat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřehánějte to s nadbíháním čiperné osobě opačného pohlaví. Některé její vlastnosti, které se vám nyní budou líbit, vás začnou za pár dní pořádně vytáčet. Nanejvýš opatrně a v rozumné míře používejte novou kosmetiku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete to mít snadné, ale odoláte-li světským svodům, zajistíte si klidný den a domácí i pracovní pohodu. Důležité je i to, že se vás budou držet peníze. Pozor, aby vás o ně někdo nepřipravil. Stačí chvíle nepozornosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příznivá je pro vás konstelace Luny s Merkurem. Vrátí se vám dobrá nálada a stoupne sebevědomí. Díky nové energii a originálním nápadům se vypořádáte s dalšími povinnostmi navíc. Podmínkou je dodržování přísné disciplíny.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Počasí vás sice bude lákat do přírody, ale hned tak se tam nedostanete. Dolehne na vás spousta neodkladných povinností. V první řadě bude nutné dokončit záležitosti spojené s nedávnými investicemi či nákupy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám