Hlavní obsah

Horoskopy na středu 5. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smích a úsměv jsou brána a dveře, jimiž se může dostat do člověka mnoho dobrého

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Smutnit kvůli nesplněnému snu o nádherné dovolené by bylo předčasné. Ještě se může stát spousta věcí, včetně malého zázraku. Možná právě dnes nakročíte směrem k novému finančnímu zdroji. Nic není nutné vzdávat předem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozčílí vás pokus nějakého chytráka usnadnit si práci na váš úkor. Budete však pohotoví a zároveň dost razantní na to, abyste se nenechali doběhnout. Neprodlužujte posezení s přítelem či bývalým spolužákem. Stejně se nic nedozvíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nervy jako lana nemáte a krizové situace vás snadno zbaví rozvahy. Pro jistotu se proto vyhněte všemu, o čem si myslíte, že byste to nezvládli. Hloupou chybu můžete udělat vždycky, moudré rozhodnutí jen někdy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Žádné důvěrnosti se šéfy. Ani se nenadějete a prozradíte na sebe něco, co jste si měli nechat pro sebe. Nemusí jít hned o nějakou tragédii, ale určitá pachuť na jazyku vám zůstane. Nepřehánějte to s pitím přechlazených nápojů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li udělat dojem na nový idol, navrhněte mu setkání někde dál od vašeho města či vesnice. Vhodnou atmosféru vytvoří spíše stylová než luxusní restaurace. Kdyby chtěl škudlit, máte jasno, že s někým takovým nebudete ztrácet čas.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude vám volat jeden známý za druhým. Bude nemožné se pořádně soustředit a navázat jednou přetrženou nit. Přitom máte dost energie na to, abyste pohnuli s náročnými povinnostmi. Možná by stálo za to, vypnout e-mail i mobil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S jistým váháním přijmete ruku nabízenou k smíru. Nakonec ale dáte přednost klidné, pohodové domluvě, přestože jste byli poškozenou stranou. Klidnější atmosféra doma nebo v práci za trochu přemáhání určitě stojí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Donese se k vám pomluva, která vás příliš nepřekvapí. Nebylo by však dobré mlčet. Musíte se rázně ozvat. Začne to zcela nenápadně a skončí bůhví čím. Mars naznačuje, že nejde o náhodu. Někdo odvádí vaši pozornost od důležitých záležitostí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V průběhu dne můžete udělat nepříjemnou chybu. Konstelace Saturnu s Marsem varuje před zbrklostí a přehnanou touhou po úspěchu. Kroťte pocit, že jste se bezhlavě zamilovali. Nebude to tak horké, vaše nadšení pro krásu jisté osůbky brzy pomine.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na cestě máte zisk z nějaké investice. Nemusí jít jen o peníze, získat můžete rovněž respekt nebo srdce vytouženého idolu. Jupiter varuje před tím, abyste si při jednání s důležitou osobou kladli předběžné podmínky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S pomocí známého urychlíte vyřízení záležitosti, která vám začínala cuchat nervy. Přesto nesmíte polevit v pozornosti. Máte rivaly, kteří se jen tak nevzdají. Na nátlak okolí budete muset promluvit do duše rozpustilým dětem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ukážete se jako vynalézavý organizátor a mistr improvizace. Zachráníte situaci, kterou už chtěli někteří lidé vzdát. Díky své duchapřítomnosti dokážete okolí, že pro vás neexistují neřešitelné problémy. Půjdete-li do společnosti, držte se zpátky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám