Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. ledna 2015

Novinky, sojka

Neříkej pravdu do očí, sic na tebe kyj vyskočí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potrápí vás nezvládnuté emoce. Kdekým se necháte vyprovokovat k jednání, které by vás jindy ani nenapadlo. Nelze proto vyloučit, že si zbytečně uškodíte. Dost pravděpodobně se také někoho nešetrně a bolestivě dotknete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Úspěšní budete při projednávání obchodních a finančních záležitostí. Mars vám pomůže s řešením zdánlivě ztracených případů. Podmínkou je, že se budete držet při zemi a zbavíte se nereálných představ a přání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Sebevědomí vám zvýší něčí omluva a přiznání, že jste měli skoro ve všem pravdu. Právem to vezmete jako důkaz, že nikoho nelze rovnou navždy zavrhnout. Vypjatou situaci bude nutné přestát ve velmi rozjařené společnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Necháte se přesvědčit, že váš postup je špatný a dáte na radu zkušenějších přátel nebo kolegů. O tom, jak všechno dopadne, rozhodne konstelace Merkuru s Uranem. Nemáte se čeho bát, ale zrovna ideální to také nebude.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S vtipným řešením pracovního problému přijde kolega. Nebylo by hezké ho zlehčovat a zesměšňovat.  Může mu to vyjít a poměrně překvapivě získá uznání nadřízených. Určitě nestojíte o nálepku závistivého a nechápavého zpozdilce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Energií vás nabije pohodová rodinná atmosféra. Vaše kroky přinesou více než jen očekávané ovoce. Při větším nákupu si vyžádejte účet, nelze vyloučit, že zaplatíte více, než byste museli. S podezřelým nápadem přijde šéf nebo tchýně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Trochu vypočítavě partnerovi na všechno kývnete a nebudete se s ním přít ani o maličkosti. Bude v sedmém nebi a vy máte zaručený klid. Máte plnou hlavu nápadů, mohli byste je rozhazovat plnými hrstmi. Nemůžete však jít hlavou proti zdi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kritické připomínky a odvážné pracovní představy si schovejte na vhodnější okamžik. Neopravujte složitější přístroje, už je nedáte dohromady. Nezvyšujte zbytečně hlas ve sporech, ve kterých je účinnější laskavé slovo.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše láska naznačí, že od vás očekává hmotný důkaz vašich citů. Nechcete-li o ni přijít, musíte se víc starat a nešetřit. Představa kolotoče, který vás čeká v práci, vám dá pořádně zabrat. Stresu se zbavíte jen ve společnosti veselých lidí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyhněte se komplikovaných krokům, šance, že by vedly k něčemu pozitivnímu je minimální. Hrozí vám, že něco překombinujete. Nadřízení vás poctí důvěrou, která vám zvýší sebevědomí, ale splnit jejich požadavky, nebude snadné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve společnosti, na poradách, ale třeba i u oběda se s nikým nepřete o politice. Když už se chcete s někým hádat, je mnohem víc bezpečnějších témat. Pozor na různé pasti a léčky. Konkurence nespí a je stále vynalézavější.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozorní musíte být nejen v práci, ale pečlivě hlídejte i svoji lásku. Nelze vyloučit, že se do ní zahledí nějaký lehkomyslný filuta nebo zkušená svůdnice. Važte každý krok. Jupiter varuje před důsledky neoprávněného sebevědomí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám