Hlavní obsah

Horoskopy na středu 26. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo se nedere nahoru, nespadne

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud se vám někdo líbí, musíte mu to naznačit. Nikdo není jasnovidcem. Venuše s Lunou jsou na vaší straně. Není třeba přešlapovat na místě, jděte rovnou na věc. Konkrétní podobu pozvolna dostává vaše povýšení nebo finanční zisk.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nehledejte na partnerovi chyby, jen vyvoláte žárlivou scénu. Konstelace Luny s Venuší dokazuje, že si to nezaslouží. Nebude snadné si ho usmířit. S něčím se na vás obrátí známí, které nemáte v lásce. Ukážete se jako mistři diplomacie.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete překypovat nápady, ale připravte se na to, že na nich opět vydělají jen šéf a jeho oblíbenci. K tomu, abyste přečkali dnešek ve zdraví, je nutný veselejší pohled na okolní svět.  Se smutným a omrzelým výrazem nikoho neoslníte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K tomu, čeho chcete dosáhnout, budete potřebovat pomoc a sympatie řady lidí. Chovejte se podle toho. Nikoho nesmíte zarmoutit nebo zklamat. Nedejte se zaskočit slídilem z vedení firmy. Nebudete-li mít co dělat, pobíhejte po chodbách.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ještě jednou zvažte, zda přijmout nabídku příbuzných. Možná to myslí dobře, ale jejich plány stojí na vodě. Živý zájem o flirt projeví osoba, se kterou jste se nedávno seznámili na společenské akci. Zřejmě nebudete proti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zlepší se vaše fyzická kondice, přestanou vás trápit bolesti hlavy, případně zad. To však neznamená, že se musíte hned pustit do fyzicky namáhavé práce. Nebezpečné jsou pro vás hlavně výšky. Pozor dávejte i ve výtahu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rozvažování nad tím, co je pro vás důležitější, jestli kariéra nebo láska, je předčasné a k ničemu nepovede. Ponechte událostem volný průběh a uvidíte. Na finančně zajímavé perspektivy se mohou těšit architekti a stavbaři.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hodně úsilí si vyžádá udržení důvěry osoby, kterou máte rádi a vážíte si jí.  Z nejasného důvodu o vás začíná pochybovat. Nelze vyloučit, že jí někdo napovídal nějaké nesmysly. Pokud něco prodáváte, neberte prvního kupce, který se objeví.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Kousnete do hodně kyselého jablka. Budete si muset pohovořit s kolegou, partnerem či příbuzným, který vám v poslední době dělá určité naschvály. Jeho slova vás mohou ranit a mrzet, ale je i na vás, abyste se případně změnili.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Prokážete laskavost někomu, kdo to od vás nečeká. Nabízí se tak příležitost usmířit se nebo domluvit s někým, s kým se moc neznáte, nebo vás nespojují žádné zvláštní sympatie. Pozor na infekci, neberte do rukou špinavé věci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedělejte si těžkou hlavu z toho, že jste v něčem neuspěli. Vaše šance teprve přijde. Dnes je to pouhá zkouška a rozcvička před událostmi mnohem významnějšími. Nepokoušejte se obalamutit partnera, všechno hned prokoukne. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S nadsázkou se dá říci, že najdete peníze na ulici. Potkáte totiž známého, který ví o snadné a přitom výnosné práci. Může to být přesně to, co hledáte. Pokud byste o ni stáli, radí Merkur kout železo, dokud je žhavé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám