Hlavní obsah

Horoskopy na středu 25. listopadu 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk může ztratit rozum více či méně normálním způsobem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Mohlo by se stát, že neprohlédnete neupřímného člověka. Zmatou vás jeho úsměvy a srdečné stisky  rukou. V jeho hlavě se však může zrodit všelicos. Nevnucujte dospívajícím dětem názor, kdo pro ně je a není vhodnou známostí či kamarádem. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Trochu vás zklame, že se nesetkáte s někým, na koho jste se těšili. Události však budou následovat jedna za druhou a začnete myslet na úplně jiné věci. Důležité je, že elánem a optimismem nakazíte celou rodinu i přátele.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte před sebou zajímavé setkání, které vyvrcholí navázáním dlouhodobé vztahu. Nepůjde ani tak o sex, jako o ryzí kamarádství. Spolehněte se na intuici a zkušenosti. Dobrou fyzickou kondici uplatníte na sportovním poli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Čeká vás vydařený den, nesmíte však promarnit ani minutu. Srovnáte si v hlavě všechno, co hodláte podniknout a potom se krok za krokem pustíte do realizace svých představ. Jakmile se pro něco rozhodnete, půjdete neochvějně za svým.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Výjimečně přesně se dokážete vcítit do myšlení lidí v okolí. Umožní vám to uzavřít výhodné dohody a kompromisy. Stálo by za pokus pohnout se záležitostí, spojenou s úřady a bankou. Přehnaným sebevědomím si uškodíte v milostných vztazích.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na složitý problém narazíte ve chvíli, kdybyste potřebovali řešit něco jiného. Přehlížet ho však nemůžete. Máte jedinou možnost. Požádat někoho o pomoc nebo alespoň o radu. Ochotného pomocníka vám přihraje Uran.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S překvapivou novinkou přijdou odrostlé děti. Hodně záleží na vaší uvážlivé reakci. Rozhodně se nesmíte ukvapit. Mohli byste zranit jejich city. Opatrně při nákupech. Budou vám vnucovat nekvalitní, nemódní zboží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Roste naděje na zlepšení vaší finanční situace. Konečně se na vás usměje štěstí. Oboustrannými rozpaky skončí neobratný pokus jisté osoby pozvat vás na schůzku. V žádném případě to však neznamená, že se o to příště nepokusí znovu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Silně se vás dotknou hlasité pochybnosti ohledně vašich schopností a talentu. Naštěstí vás to spíše vyburcuje k znásobení aktivity. Jisté je, že se ukážete v tom nejlepším světle. Elánu máte zásoby na několik dlouhých dní.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Využijete setkání s člověkem, který vás může hodně naučit. S nadhledem vyřešíte všechny kritické situace v osobním životě. Vaše intuice pracuje, stačí docela malý náznak a obratně se vyhnete hrozícím potížím.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Stůjte si na svém a nedejte se nalákat na nevýhodný kompromis. Vývoj událostí vám dá zapravdu. Dostanete zprávu o významné události v životě oblíbeného příbuzného. Svůj vůz nechávejte jen na bezpečných místech.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Notně zklamete neoblíbeného šéfa nebo příbuzného, který se těšil, že vás konečně nachytá na švestkách. Bleskově změníte dnešní program, zrušíte některé podezřelé aktivity a budete celý den mírní jako beránek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám