Hlavní obsah

Horoskopy na středu 25. března 2015

Novinky, sojka

Kdo chválí malý dar, říká si o větší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odpusťte si kritické poznámky na adresu partnerova hospodaření. Odstartujete tím nepotřebnou hádku. Váš protějšek se bude hněvat do pozdních nočních hodin. Neodkládejte nevyřízenou korespondenci, něco zanedbáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozitivní energie Luny vás zbaví obtížného stresu a vrátí se vám dřívější elán. Platí to jak v zaměstnání, tak v osobním životě. Svému idolu jste stále sympatičtější. Nesmíte udělat nic, co by změnilo jeho názor.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Komplikovanější než předpokládáte, bude jednání nebo zkouška, na které jste se moc nepřipravili.  Příliš proto na sebe neupozorňujte a snažte se být nenápadní. Nebudete-li opatrní, neprojde vám porušení jistého zákazu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete příležitost polepšit si jak finančně, tak pokud jde o vyšší vedoucí postavení. Zásadním předpokladem je, že zapůsobíte na osobu, která má rozhodovací váhu. Překážka, kterou podceňujete je mnohem nebezpečnější.

LEV ( 23.7. – 23.8.)

Důležité je, přestat se tvářit, jakože se nic neděje a objektivně zhodnotit možnosti. Konkurence netrpělivě čeká na vaši chybu nebo chvilkovou slabost. Pozvání na milostnou schůzku bude úspěšné, jen tehdy, když nový idol oslovíte již dopoledne. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K nadějné investici využijete svých znalostí a společenských styků. Nebude to sice úplně zadarmo, ale účet vám vystaví až později. Máte-li zdravotní problémy, neodkládejte návštěvu lékaře. Větším potížím se dá úspěšně předejít.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

K práci budete přistupovat pomalu, ale se vzácnou vytrvalostí. Díky tomu, že nadřízení mají jiné starosti, vyšetříte čas i pro sebe. Přinejmenším uskutečníte pár nejnutnějších telefonních hovorů a dojdete si nakoupit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedělejte problém z toho, že partner něco nevyřídil nebo neudělal. Ani se nenadějete a propukne bouře, kterou bude těžké rozehnat. Buďte po celý den předvídaví a propočítejte si každý krok. Někdo udělá chybu a pokusí se ji svést na vás.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dbejte o sebe, nepřepínejte zbytečně síly. Dobře se budete cítit ve větší společnosti, ochotně se zapojíte do každé zábavy. Dojem uděláte zejména na starší osoby. Budete je potřebovat při projednávání důležité záležitosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Připravte se na dramatické výstupy nadřízeného neschopného unést sebemenší výtku. Místo rozčilování se zamyslete nad tím, co se mu stalo, co potřebuje. Hlídejte si trávení, vyhněte se ostrým, příliš kořeněným pokrmům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Projevy trapné sebelítosti vyvolané vibracemi Uranu vzbudí ve vašem okolí nepříjemné pocity. Někdo se určitě naštve a dlouho s ním nebude kloudná řeč. Zkuste se ovládat. Neusilujte o nic, co si stejně nedokážete dlouho udržet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Držte se zpátky, s nikým se nehádejte. Nakonec vám bude vypjatá situace vadit víc, než komukoli jinému. V některých případech to bude hodně depresivní, ale nevzdávejte to. Večer budete usínat mnohem spokojenější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám