Hlavní obsah

Horoskopy na středu 24. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tupce učit, jako mrtvého léčit

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízeným dojde, že byste mohli firmě chybět a začnou s vámi jednat vlídněji. Máte-li však zaječí úmysly, stejně odejdete jinam. Pořádně vás může zklamat známý, kterého jste léta neviděli. Nespoléhejte výhradně na něj.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zkuste požádat o zvýšení platu. Uran naznačuje, že za další pokus nic nedáte. Tentokráte byste však mohli dost překvapivě uspět. Dávejte si pozor, abyste se nehrnuli někam, kde o vás dvakrát nestojí. Nedejte na lidské řeči.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bez obvyklé sebejistoty budete jednat s opačným pohlavím. Nelze vyloučit ani to, že budete mírně náladoví a vztahovační.  Doma vám to nějak projde, ale naděláte si zle mezi spolupracovníky. Pohotově zareagujete na jedovatou poznámku souseda.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Tváří v tvář se s vámi chce setkat nadřízený. Měli byste mu to usnadnit. Přinese vám to prospěch.  Rád by vás viděl někdo z příbuzenstva, ale ten vás ničím nepotěší. Nehledejte citovou podporu u cizích lidí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jupiter a Saturn předpovídají setkání, kterému se zbytečně vyhýbáte. Seberte se a zkuste být sami sebou. Jakmile opadnou počáteční rozpaky, budete zase na koni. Na spadnutí je flirtík s atraktivním brunetem či černovláskou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Je čas zapomenout na staré spory a nevraživost. Osoba, se kterou máte neustále spory je už unavená a chce vám nabídnout ruku k usmíření. Vaši kariéru a výsledky začne nebezpečně ohrožovat tvrdá konkurence. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bylo by chybou uvěřit tomu, že jistá událost nebude mít žádné negativní následky. Je třeba ihned něco podniknout. Dávejte pozor, abyste nevzbudili žárlivost partnera. Z práce spěchejte rovnou domů, nikde se nezdržujte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete spoustu nejrůznějších slibů, většinou nereálných. Přesvědčíte se o tom ve chvíli, kdy požádáte o nějaké pevnější záruky. Rozbijete nebo poškodíte vzácnou a drahou věc. Při chůzi držte ruce pevně u těla.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete se muset přizpůsobit cizím náladám a rozmarům. Samozřejmě vás to nepotěší, ale jen tak se vyhnete větším konfliktům. Snaha nepřátel chytit vás do léčky, vyjde naprázdno. Hrozící nebezpečí vycítíte předem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Za svým cílem půjdete s ohromující jistou a suverenitou. Potíže před sebou pohrnete jako buldozer. Nic vás nemůže rozházet. Vyjde vám i malý flirtík se zadanou osobou. Jenom abyste později nelitovali, že jste nebyli zdrženlivější.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dostanete pozvání, které nelze jen tak odmítnout. Myšlenku na nalezení obratné, věrohodné výmluvy pusťte z hlavy. Byli byste sami proti sobě. S překvapením zjistíte, že se dokážete domluvit i s někým, koho zrovna nesnášíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Mohou vyjít najevo vaše staré resty. Již z toho důvodu bude jistější přidat nejen v práci, ale i doma. Na zábavu budete mít čas jindy. Uran s Neptunem předpovídají setkání s někým, kdo vám může způsobit nemalé potíže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám