Hlavní obsah

Horoskopy na středu 24. května 2017

Novinky, sojka

Světem vládnou peníze a náhody

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Merkur doporučuje nedávat najevo, že víte nebo umíte více než nadřízení. Čím naivnější budete mít dotazy, zejména při jednání s konkurencí, tím rychleji vám všichni odhalí karty. Nutně potřebujete proběhnout se na čerstvém vzduchu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Šéf vás povolá do své kanceláře, ale nemusíte se ničeho obávat. Nepůjde o žádné kázání nebo kritiku. Nevyhnete se rozhovoru s příbuznými ohledně společného majetku. Souhlasit s nimi nemusíte, ale nahleď raději nic neříkejte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Poměrně snadno budete komunikovat s okolím, bez problémů najdete společný jazyk i s cizími lidmi.

Věnujte se více rodině, dokažte dětem a partnerovi, že máte sportovního ducha. U partnera se projeví neklamné známky žárlivosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dokončíte práci, která vám šla na nervy a obírala vás o spánek. Odměna by měla stát za to, ale budete se muset důrazně připomenout. Sám od sebe vám nikdo nic nedá. Úspěch čeká na jedince, kteří se pohybují ve společnosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Najde se někdo, koho natolik okouzlíte, že vám nabídne dobré místo nebo perspektivní známost. Náladu vám pokazí nutnost splatit nějaký dluh nebo vyrovnat starou pohledávku. Vaše finanční situace se dost zdramatizuje.

PANNA ( 23. 8. – 22.9. )

Od nové známosti nebo pracovního kontaktu neočekávejte žádné zázraky. Zpočátku půjde všechno podle vašich představ, ale v polovině dne dojde k prvním zádrhelům. Není vůbec jisté, že byste je chtěli řešit. Spíše se zdá, že vaše cesty se rozejdou

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Lehkost, s jakou budete hovořit o lásce a hlubokých citech, nemůže nikoho nechat lhostejným. Mnohem slabší to bude s vaší schopností dokončit pracovní jednání a uzavírat obchody. Těm se raději vyhněte, tady vás štěstí nečeká

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Práce budete mít nad hlavu, ale čas na milostnou schůzku si vždycky najdete. Stačí, když se vám někdo zalíbí a nebudete mít stání. Nutno dodat, že při dobývání opačného pohlaví se vám bude neobvykle dařit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Případné potíže neberte vážně, jsou přechodného rázu. Přesvědčit by vás mohla menší hotovost, která už je na cestě. Pokud byste se rozhodli přispět na nějaké bohulibé účely, přesvědčte se, že vaše peníze jdou skutečně tam, kam mají.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Důležité je, abyste se naučili přijímat lichotky. Uslyšíte jich dnes hodně. V práci mějte na paměti, že ne každý úsměv musí být projevem přátelství. Nechodí po světě samí andělé.  Vaše důvěřivost musí mít pevné hranice.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neskrývejte své plány před blízkými osobami. Mohou vám dát cennou radu. Velmi iniciativní budou v případě, že jim vaše představy nijak neublíží. Velký dojem to na vás neudělá a jejich snaha vám přijde k smíchu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V práci zažehnáte konflikt kolegů se šéfem a doma svojí vstřícností přivedete do úzkých tchýni či protivného strýčka. Pokud máte na programu obchodní jednání, je šance na úspěch hodně velká.  Druhou stranu pořádně vytočíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám