Hlavní obsah

Horoskopy na středu 23. srpna 2017

Novinky, sojka

Láska klade odpor jakémukoli osudu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dnešek vás zastihne v dobré psychické kondici, takže hravě zvládnete všechny stresové a nejasné situace. Odpověď na otázku, jestli investovat větší částku, za vás vyřeší pozoruhodná shoda náhod. Naštěstí příznivých.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Namíchnou vás pomluvy v okolí bydliště nebo chalupy. Odhalit jejich šiřitele nebude snadné, ale budete-li šikovní, nakonec ho vypátráte. S absurdní představou přijdou starší děti. Musíte na ně po dobrém. Hovořte tiše a klidně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bude nutné zastat se partnera nebo dobrého přítele, kterým nastanou potíže. Potřebují slyšet, že mají pravdu a to, co je potkalo, je docela obyčejná normální smůla. Určitě jim nepomůže konejšení a plané absurdní filozofování.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nenechte se pobláznit sliby o možném povýšení a rázně odmítejte pokusy přenést na vás větší zodpovědnost. Může k tomu dojít jak v práci, tak doma. Máte svých starostí dost, takže není žádný důvod k tomu, abyste si nabírali další.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Určité změny se rýsují ve vaší profesionální kariéře. Nová práce či dokonce postavení, vám umožní předvést se z té nejlepší stránky. Je rovněž vhodná doba k investici hotových peněz. Brzy se vám náležitě rozmnoží.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Konstelace Jupiteru se Saturnem předpovídá, že se dostanete pod silný vnější, v podstatě nezvládnutelný tlak. Neúnosně se bude prodlužovat jednání na úřadech a v bance. Přitom se stejně zase nic nedozvíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při zmatcích ve firmě zůstanete nad věcí a důsledně půjdete za svým cílem. Rozvášněné strany taktně odkážete do patřičných mezí. Trefně cílenými poznámkami vytočíte někoho, kdo vám už dlouho brnká na nervy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Merkur na své dráze sice přináší mnohé nové starosti, ale máte dost rozumu a fantazie na to, abyste všechno vyřídili tak, jak je třeba. Jisté rozpaky pocítíte během jednání na úřadech. Musíte se sebrat, jinak nic nevyřídíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Náhoda vám umožní nahlédnout do soukromí známých, a jak se zdá, budete pořádně překvapení. Uvidíte, že mnoho věcí je jinak, než jak je tak přesvědčivě líčili. Považujte to za varování, že nelze každému naivně věřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Můžete znásobit svůj majetek. Spoléhejte na vlastní úsudek. Další kroky si musíte pečlivě propočítat.  Vaše schopnosti bude zlehčovat kolega, který si myslí, že je chytřejší a šikovnější, ale nikdo mu nedává šanci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V milostném vztahu znovu padne otázka, na kterou jste dosud nedokázali partnerovi jasně odpovědět. Musíte si sednout a otevřeně, bez kličkování, si popovídat. V opačném případě vám hrozí vážná milostná krize.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kritická situace vám naléhavě připomene dlouho přehlížený rest. Když si nepospíšíte, nastanou vám nepříjemnosti. Jeho odstranění nebude nijak jednoduché, ale posílí vás jistota, že dnes neexistuje nic, co byste nedokázali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám