Hlavní obsah

Horoskopy na středu 23. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátká řeč a pěkné slovo vymůže u pánů mnoho

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potrápí vás pocit, že před vámi partner, přátelé nebo spolupracovníci něco tají. Nejspíše však půjde jen o důsledek vaší dnešní přecitlivělosti. Ovlivněni aurou Luny u vás nabudou vrchu emoce, které chvílemi nezvládnete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nevhodnou zvědavostí byste mohli naštvat někoho, kdo vás má jinak velmi rád. Jde hlavně o přátele a příbuzné, které trápí žárlivost či nevěra. Raději mlčte a tvařte se, že nic z toho vás nezajímá a o ničem nemáte nejmenší ponětí. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Lákavé seznámení na vás čeká v odpoledních hodinách cestou z práce nebo v obchodním centru. Jen musíte najít odvahu odpovědět na přímou otázku a přijmout pozvání na kávu či sklenku vína od neznámého člověka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Půjdete-li z práce kolem obchodu s módním zbožím, jen těžko odoláte, abyste nevystoupili dovnitř a něco si nekoupili. Celkem s jistotou se dá předpokládat, že rodina s vámi vaše nadšení nad novou věcí sdílet nebude.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Měli byste vědět, že dnes máte chuť se bavit a s někým si od srdce pohovořit. Jakmile někdo jen naznačí, že byste mohli společně navštívit nějakou společenskou akci nebo lepší podnik, nebude vás muset dlouho přemlouvat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemá smysl bránit se převzetí odpovědnější práce nebo funkce. Pokud by podobnou nabídku obdržel kolega, nezaváhá ani vteřinu. Navíc by vám hned dal tvrdě najevo, kdo je šéfem. Nezvykle silně dnes budete vnímat všechny formy umění.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Převážnou část dne budete myšlenkami úplně jinde než byste měli. Důsledkem budou drobné chyby a neustálý nedostatek času. Doufejte, že nevyvstane nutnost pustit se do něčeho opravdu důležitého. Není jisté, že to zvládnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Život a práci vám bude komplikovat ztížená komunikace s některými lidmi. Včetně těch, se kterými nemáte normálně problémy. Půjde o náročnou zkoušku vaší trpělivosti a nadhledu. Vysilující to bude zejména v milostných vztazích.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadřízení nebo učitelé ocení vaše znalosti a snahu. Dlouho jim to nevydrží, takže toho hleďte využít. Konstelace Merkuru s Venuší vytváří prostor pro různé iniciativy. Pozor na nešikovnou investici. Splést se může i renomovaný odborník.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Změnu místa nebo nadějný obchod odmítnete kvůli někomu, s kým byste asi těžko vyšli. Půjde o velmi rozumné rozhodnutí, díky kterému se vyhnete celé řadě nepříjemností a malicherných sporů. Váš vnitřní klid za to stojí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nespoléhejte na planety a jejich přízeň. Konkrétně Saturn vám připravil náročnou zkoušku. Sáhnete si na samé dno psychických sil. Během i zdánlivě bezvýznamného jednání dávejte pozor, abyste předčasně neodkryli karty.

RYBY ( 21.1. – 20.3.)

Jistá osoba vás vyprovokuje k tomu, že se začnete předvádět a chlubit. Může jít jak o váš nový objev, tak kolegy a známé. Mírněte se a vraťte se oběma nohama na zem. Většina lidí vás dobře zná, budou se vám potají smát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám