Hlavní obsah

Horoskopy na středu 22. února 2017

Novinky, sojka

Zarmoucení lidé nemají nikdy váš soucit za dostatečný

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neprotahujte obchodní jednání, lepšího výsledku nedosáhnete. Nepřeceňujte svoje možnosti. Na místě je skromnost a střízlivý pohled na stávající realitu. Zapamatujte si partnerova ranní slova. Večer se k nim vrátí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve firmě se zamotá situace kolem nových směrnic a předpisů. Řadě lidí jsou solí v očích. Udělají všechno pro to, aby dokázali jejich nesmyslnost. Pozor, abyste se nepřidali na špatnou stranu odsouzenou k porážce.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nový idol nechte zatím na pokoji. Nebylo by dobré volat mu už dopoledne několikrát za sebou. Utáhl by vás na vařené nudli. Respektujte názor rodičů a zkuste se jím alespoň částečně řídit. Přeci jen mají bohatší zkušenosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Spor se spolucestujícím není třeba zveličovat. Klidně se otočte a hrdě odejděte středem. Není třeba cuchat si nervy, budete je potřebovat. V práci dojde k bouřlivé debatě ohledně rozdělení nových pracovních povinností.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozhodit vás mohou nedobré školní výsledky mladších dětí. Není třeba dělat z toho aféru. Dříve či později všechno napraví. Teď už záleží jen na vašich pedagogických schopnostech. Potřebujete podporu partnera.

PANNA 23.8. – 22.9.)

Před důležitou schůzkou si zkontrolujte potřebné papíry. Jinak se budete muset z půli cesty vracet. Pokazí vám to náladu a budete mít sklon k prchlivosti. Pocitu slabší fyzické kondice se spolehlivě zbavíte pohybem na čerstvém vzduchu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Upřímně myšlenou omluvou vás potěší známý, který se vás nedávno pokusil tak trochu doběhnout. Musíte ji přijmout, konstelace Saturnu s Jupiterem nabízí jistotu, že se něco podobného už nebude nikdy opakovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedávejte ruky z peněženky a hlídejte si platební kartu. Ve vzduchu visí nebezpečí, že vás nějaký zloděj nebo podvodník obere o peníze. Nezvyklá náhoda vám umožní poznat novou lásku nebo kamarády starších dětí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zajímavě se rýsuje výsledek jednání s úřady. Po dlouhé době se zablýská na lepší časy. Najde se svědek, jehož výpověď nemůže nikdo ignorovat. Nápad zkusit se dostat k svému idolu před kuchyň a dobré jídlo by mohl působit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Šok z krátké návštěvy u sousedů hned tak nepomine. Takový nepořádek a tolik špíny jste už dlouho neviděli. Budete mít co dělat, abyste z toho hrozného místa neutíkali. Rozesměje vás a zároveň naštve úvaha partnera o koupi nového automobilu.

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Fakt, že se vám něco nepovede, ještě neznamená, že celý váš plán je špatný. Musíte se zatvrdit a překážky trpělivě překonávat jednu za druhou. Žárlivost a závist se zmocní jednoho z kolegů poté, co ho přeskočíte na služebním žebříčku.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Určité napětí v partnerských vztazích by mohlo vyvolat vaše obvinění partnerových rodičů z hrubého vměšování do záležitostí vaší rodiny. Luna doporučuje odpovědně zvážit, jestli nepřeháníte a neděláte z komára velblouda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám