Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. ledna 2015

Novinky, sojka

Mlčení mluví pro toho, kdo má slovo

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Najdete věc, kterou potřebujete v souvislosti s přáním mladších dětí. Nelitujte času, uděláte jim radost. Možná se budete muset někomu omluvit za nedávná silnější slova. Dobře to vypadá pro toho, kdo uvažuje o změně místa.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jdete-li na nějaký konkurz, nedejte se odradit přísnými podmínkami a nároky nového zaměstnavatele. Máte na víc, než si skromně myslíte. Ustoupíte své lásce a půjdete s ní někam, kam se vám nechce. Nakonec budete spokojeni oba.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Omezte své ambice, nepokoušejte se uspěchat svůj služební postup. Dnešní hektický den s konstelací Neptunu se Saturnem vám nepřeje. Vaše chvíle přijde v příštích dnech. Určité ochlazení nastane v citových vztazích.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planetární konstelace přímo vybízí k seškrtání přehnaně náročných plánů. Narazíte na potíže, se kterými jste ještě včera nemohli počítat. Nepodceňujte drobné bolesti. K lékaři zajděte, dokud je čas. Mohlo by být ještě hůře.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Při jednáních a pracovních schůzkách budete zřejmě jediní, kdo klidně vyloží karty na stůl. Vaši upřímnost však asi nikdo neocení. Počítejte spíše s tím, že vás ostatní budou chtít za každou cenu podvést a doběhnout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vzácnou shovívavost prokážete ve vztahu k partnerovým příbuzným. Zatnete zuby a pevně sevřete rty, aby z vašich úst nepadlo jediné nevlídné slovíčko. Jejich hloupé plácání vyslechnete mlčky a dokonce se s nimi mile rozloučíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na velkou lásku nemůžete čekat v kanceláři, doma ani na cestách či v hotelu. Musíte se přimět být častěji mezi lidmi a všímat si osob opačného pohlaví ve svém okolí. Venuše s Lunou se postarají o přejícnou atmosféru, zbytek je na vás.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Prosadíte představu, které se dosud kolegové a šéf vysmívali. Do její realizace se musíte doslova položit. Nejeden rival čeká na to, že se zesměšníte. Otrávit vás může odmítavá reakce na pokus o flirt se zadanou osobou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Merkur s sebou nese naději na výhodný obchod nebo vaše navržení na významnou funkci. Jedinou podmínkou je, že nebudete zbytečně skromní a rozhodnete se okamžitě. Objevíte tajemnou stránku života blízké osoby.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve svůj prospěch zvrátíte nepříliš nadějný vývoj důležité záležitosti. Citlivě a přesně zasáhnete ve chvíli, kdy konkurence poleví v pozornosti. Rázně vyběhnete s někým, kdo vás požádá o velkou službu, ale nikdy pro vás nic neudělal.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Čilé společenské kontakty představují možnost účasti na zajímavém obchodu nebo získání atraktivní práce. Seberte odvahu a taktně, ale srozumitelně si přihlaste o svoji šanci. Jako kultivovaný člověk se představíte v hovoru o umění a kultuře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Sneste se z výšin na zem a věnujte se praktickým věcem. S ohledem na planetární konstelaci si nemůžete vyskakovat. K příjemnému oživení a prohloubení vztahů dojde v trvalých partnerských svazcích. Téměř se podruhé zamilujete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám