Hlavní obsah

Horoskopy na středu 2. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžeš uzavřít hrdlo láhve, ale ne člověka

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kvůli novým povinnostem nemusíte ztrácet hlavu. Hlavně nepřenášejte žádné problémy domů. Spokojeni budete s harmonií v partnerských vztazích. Převládat budou radost a úsměvy. Opatrně s nevyzkoušenou kosmetikou. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Naléhavě je třeba vypořádat se člověkem, který vám neustále škodí. Pokud si s ním ani dnes důrazně nepromluvíte, pokazí vám slibnou šanci. Nervy vám pocuchá příliš samostatný potomek. Chvílemi na něho budete hrdí a chvílemi ho zatracovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Podaří se vám obnovit cenné staré kontakty, které se vám již brzy náramně hodí. Dokončíte věc která je neustálým zdrojem vašich depresí. Planety přejí společenským kontaktům. Neplatí to pro navazování zbrklých známostí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pár věcí je složitějších, než se na první pohled zdá. Navíc nenajdete pro své plány dost pochopení. Každý se hned bude ptát, kolik mu to vynese. Naštěstí můžete bezezbytku využít energie konstelace Jupiteru s Neptunem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve vašem okolí propukne zmatek, do kterého se vás také pokusí zatáhnout. S pomocí Venuše se však všem nástrahám zdaleka vyhnete. Opět se setkáte s někým, kdo se vám líbí, ale stále marně hledáte odvahu ho oslovit. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Silně pocítíte atmosféru končícího léta a rozhodnete se udělat si radost. Navštívíte pár obchodů a přestanete bedlivě sledovat stav peněženky. Možná večer donutíte partnera, aby se s vámi podělil o svoje kariérní plány.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Po překonání prvních rozpaků někomu sdělíte, že vaše další spolupráce nepřichází dost dobře v úvahu. V tichosti se to neodbude, ale výhledově na tom nemůžete prodělat. Uran vám pomůže správně si zorganizovat práci. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve snaze významně se v práci prosadit, narazíte na odpor lidí, kteří se svých pozic dobrovolně nevzdají. Chcete-li opravdu něčeho dosáhnout, nemůžete si dovolit žádnou přecitlivělost. S Marsem za zády se nemáte čeho obávat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete-li mít příliš velké oči, úspěchy a téměř jistý zisk se vytratí do ztracena. Vaše ambice vzbudí u některých lidí podezření, že se chcete vyšvihnout na jejich účet. Vyplatí se vám častěji se zamyslet nad důsledky svých radikálních kroků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potíže s rodinnou kasou znásobí nečekaný výdaj za opravu auta, ledničky či televize. Měli byste začít rychle přemýšlet, jak a kde sehnat peníze. Jednou z možností je usmíření s movitým, ale často nesnášenlivým příbuzným.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Postavení Luny s Venuší přeje společenským kontaktům a navazování nových vztahů. Nebudete litovat, jestliže vyrazíte někam na pláž nebo na nějakou párty či večírek. V nouzi můžete vzít za vděk i zdánlivě menší akcí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte-li pocit, že vás přehlížejí nadřízení, máte dnes možnost si s nimi bez zábran pohovořit. Planety naznačují, že by se mohlo mnohé změnit k lepšímu. Nezahrávejte si s city nové známosti, je napůl rozhodnuta dát vám sbohem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám