Hlavní obsah

Horoskopy na středu 19. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobru sluší prostota a jasnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení se budou předvádět a ztrpčovat vám život. Nenechte se vytočit. Není třeba, abyste propadali beznaději a smutnili kvůli drobnému neúspěchu. Vaše okolí potřebuje vědět, že vás chyby nezlomily a zůstáváte optimisty.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neslibujte někomu, že ho navštívíte, když to vzápětí pustíte z hlavy. Nevrlé reakci dotyčného člověka se nemůžete divit. Těžké bude zklidnit partnera bědujícího nad rodinnou kasou. Rychlé řešení však na obzoru není.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemůžete se utrhnout na každého, kdo s vámi nesouhlasí. Může se stát, že někdo bude mít pravdu a umožní vám včas couvnout ještě předtím, než uděláte osudovou chybu. Upřímně vás potěší zvýšená partnerova pozornost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Růst vitality vás bude nutit k další a další aktivitě. Potřebujete si vydobýt větší prostor. Herecké nadání uplatníte při navazování nové známosti. Půjde o natolik atraktivní typ, že normální nadbíhání nezabere.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V návalu velkomyslnosti vyhovíte někomu, kdo si to nezaslouží. Nedivte se potom odmítavé reakci okolí. Fakt, že vás k tomu někdo navedl, nevezme nikdo vážně. Vyhněte se konfliktům s neznámými lidmi na veřejných místech.

.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Sebelepší zprávu je třeba přijmout v klidu a počkat, až se definitivně potvrdí. I malá předčasná oslava se vám vymstí. Navíc se stanete objektem posměchu nepřejícných kolegů a známých. Nezadaní konečně skoncují se samotou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše padající bankovní konto si vynutí utažení opasků. Doma nastane dusno, které jen tak nerozeženete. Zachránit by vás mohla jen příznivá shoda okolních vlivů, kterou nejasně signalizuje pohyb Merkuru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hluboce se vás dotkne nevděk osoby, pro kterou jste toho v nedávné minulosti hodně udělali. Může jít o příbuzného, přítele i souseda. Bude lepší se s tím rychle smířit. Berte to jako poučení, že jsou lidé, kteří si cizí obětavosti a přízně neváží.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

K dramatické situaci se schyluje v zaměstnání. Nemůžete si dovolit žádnou chybu. Na obzoru je konflikt s nervózním šéfem, který ve vás právem vidí nebezpečného konkurenta a nadějného uchazeče o jeho místo.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Objeví se problém, se kterým jste nepočítali a tak se může snadno stát, že místo jeho řešení, budete jen vraštět čelo a lamentovat. Bez aktivního přístupu se změny k lepšímu nedočkáte. Jen na planety spoléhat nemůžete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příznivá planetární konstelace vám umožní přehoupnout se přes běžné překážky a vtipně doběhnout nejnebezpečnější rivaly. Opatrně s pokusem sblížit se s někým tím způsobem, že mu zatajíte svůj skutečný názor.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebude dnes snadné rozhodnout, čemu dáte přednost, zda řešení soukromých nebo pracovních problémů. Slabší planetární aura vám nic neusnadní. Pozor na rychlé pohyby. Máte sklon přeceňovat svoji obratnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám