Hlavní obsah

Horoskopy na středu 18. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší zapření nežli zavření

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pocit, že si potřebujete trochu užít, bude hodinu od hodiny silnější a silnější. Dá se proto předpokládat, že zavoláte přátelům, nebo svému idolu a pokusíte se na odpoledne zorganizovat nějakou zábavu.  Zadaní by to neměli přehánět.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mějte uši natažené, abyste náhodou nepřeslechli něco důležitého. Ve vašem okolí, v práci i v sousedství, se chystají změny, o kterých byste měli vědět. Zabránit jim sice nemůžete, ale dobře se na ně připravit ano.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přijde za vámi kolega, který nutně potřebuje, aby za něho někdo zaskočil.  Předtím než mu vyhovíte, si zjistěte, jestli se náhodou nechce mazaně vyhnout povinnostem nad jeho síly. Možná byste měli problémy i vy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Poměrně silný dojem na vás udělají lichotky inteligentní a velice dobře situované osoby opačného pohlaví. Jedinou chybou je, že bude podstatně starší. Co s tím uděláte je na vás, ale počítejte s tím, že pár lidí vás pomluví.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planety vám slibují poměrně klidný den, zejména pokud se budete po návratu z práce věnovat rodině.  Přijde totiž chvíle, kdy si budete moci bez obav vyříkat i některé nepříjemné věci. Harmonii vašeho vztahu nemůže nic uškodit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V případě potřeby určité finanční částky, bude spolehlivější obrátit se na banku než na známé a příbuzné. Jedni jako druzí budou hrozně zvědaví a na nějaké svěřování nemáte náladu. Proč byste měli každému vykládat o svých plánech?

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zaujme vás někdo, koho jste podceňovali. Přijde s myšlenkou, která má velkou šanci na úspěšnou realizaci a následný finanční zisk. Pokuste se s ním domluvit a jděte do toho spolu. Spojíte-li síly, nemůžete prodělat. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Flirtík s novou známostí vám dodá optimismus, a tak budete po celý den milí a vstřícní ke každému, s kým se sejdete. Někdo by se mohlo pokusit toho zneužít a podstrčit vám k podpisu nějaký nesmysl.  Trochu věcnosti vám neuškodí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezbude vám nic jiného než se zapřít a jít na setkání, na které se vám vůbec nechce. Neptun naznačuje, že se tam bude projednávat věc, u které musíte být. Na silnici dávejte pozor na rychle jedoucí vozidla. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ovládnout emoce bude nutné ve chvíli, kdy zjistíte, že jistá osoba zná vaše malé tajemství. Zatím si ho hodláte nechat pro sebe, ale počítejte s tím, že vás bude chtít později lehce vydírat. Času dát všechno do pořádku, máte dost.

VODNÁŘ  (21.1. – 20.2.)

Kámen vám spadne ze srdce poté, co se dozvíte, že problémy vašich příbuzných se zdravím, zaměstnáním či se sousedy se rychle zmenšují. Hrozba, že se budete muset sebrat a jet k nim, je tím pádem skoro pryč. 

RYBY  (21.2. – 20.3.)

Nedávejte z ruky důležité dokumenty a listiny. Na úřadech je mohou snadno, třebaže nechtěně, někde zašantročit. Nepřenášejte domů problémy ze zaměstnání, partner za nic nemůže. Opatrně s používání nových léků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám