Hlavní obsah

Horoskopy na středu 16. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červíček je z hlediska kohouta vždy v neprávu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Braním povinností na lehkou váhu, proti sobě popudíte řadu lidí z blízkého okolí. Ostře reagovat mohou jak nadřízení, tak partner. Odpolední nebo večerní program by vám mohlo narušit špatné počasí, nedostatek peněz či náhlá slabost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nevěřte všemu, co vám kdo naslibuje. Marně byste čekali, až se ohlásí známý, který vás ještě včera ujišťoval, co všechno zařídí. Bude proto jistější, když se hned po ránu seberete a všechno potřebné si raději zajistíte sami.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zaujme vás nová představa a okamžitě se pustíte do její realizace. Máte zvýšenou schopnost komunikace s okolím, takže vám každý rád vyjde vstříc. V zahraničí nebo na dovolené neuspěchejte nákup oblečení. Zaplatíte zbytečně moc.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jupiter vám nabídne možnost dotáhnout důležitou záležitost. Musíte však přestat brát ohledy na pochybovačné kritiky. I když vás to bude stát dost přemáhání, pochválíte nepříjemného příbuzného. Bude vám zobat z ruky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše estetické cítění a smysl pro realitu jsou na vrcholu. S klidem a bez větších nákladů můžete přistoupit k zásadním úpravám svého zevnějšku nebo rozsáhlým rekonstrukcím bytu. Chyba je téměř vyloučena. Nebojte se riskovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K sporu s partnerem by vedly špatně skrývaná nedůvěra a žárlivost. Není hloupý, okamžitě vycítí, o co vám jde. Stejně není třeba, abyste v práci poukazovali na ožehavé problémy a dělali si zbytečně zle, kvůli vypočítavě mlčícím kolegům.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V důsledku nešťastného klopýtnutí byste mohli propadnout černým myšlenkám a uvěřit tomu, že se k vám štěstí odvrací zády. Nic takového vám nehrozí. Dosažení úspěchu záleží na tom, jak rychle se dáte psychicky dohromady.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pořádně vás naštve nutnost dokončit práci za nešikovného kolegu nebo převzít povinnosti nesvědomitého partnera. Nebylo by divu, kdybyste to dávali hlasitě znát a častěji než obvykle se pouštěli do různých sporů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ukážete se jako spolehlivá opora přátel. Mohou za vámi přijít prakticky s čímkoli, nikoho neodbudete ani nevyhodíte. Dívejte se pozorně kolem sebe a po čem šlapete. Zdá se, že najdete docela cennou věc. Nejspíše nějakou brož.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přestože nejste přesvědčeni o tom, že nová známost je to pravé, pozvání na schůzku, zvláště na dovolené, přijmete. Kupředu se pohnou vaše finanční záležitosti. Zásadní krok uděláte v případě, že si hodláte půjčit větší částku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V příbuzenských vztazích vyplavou na povrch skryté spory a nedostatky. Nemusí jít o nic tragického, ale rozhodně vás to nepotěší. Máte však dost velký diplomatický talent na to, abyste se nakonec se všemi dohodli po dobrém.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hrozí vám, že přejdete bez povšimnutí důležitou informaci nebo signál. Dráha Luny vypovídá o tom, že zatímco v práci se to dá později napravit, v milostných vztazích může jít o zásadní, nepříznivý zlom. Je třeba respektovat realitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám