Hlavní obsah

Horoskopy na středu 12. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani velký býk nemůže rozšlápnout malinkou veš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Silní se budete po ránu cítit dost, ale debaty s partnerem, se sousedy a hlavně s kolegy vám seberou spoustu energie, takže k večeru se začnete ploužit jako mátoha. Snažte se proto splnit všechny povinnosti co nejdříve.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvýšená pozornost nadřízených vaší maličkosti vás nijak nepotěší. Kolegové začnou být podezřívaví, čím jste si to zasloužili a najdou se jedinci označující vás za šplhouna. Nenechte se vytočit, zítra bude všechno jinak. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Známý vám pomůže s koupí věci, která patří k nedostatkovému zboží. Můžete být klidní, nic za to nechce, jde o pouhý projev sympatií. Za staršími dětmi přijdou noví kamarádi. Nespoléhejte moc na to, že vám je představí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nervozita před konkurzem, výběrovým řízením nebo zkouškou je zcela normální. Nemáte zapotřebí dělat z toho mimořádnou událost. Důležité je zachovat klid a plně využít toho, co znáte a umíte. Není toho málo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postavení planet vybízí k setkání s partnerem nebo novou známostí v místech alespoň trochu romantických. Venuše slibuje, že se díky tomu snáze a rychleji domluvíte na všem, na čem vám oběma záleží, po čem toužíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nové úkoly neodmítejte dříve, dokud se důkladně nepřesvědčíte o tom, o co vlastně jde, jaká je jejich skutečná náplň. Konstelace Merkuru se Saturnem varuje, že byste mohli vlastním přičiněním ztratit mimořádnou příležitost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neradi, jen z pouhé solidarity, zaskočíte za kolegu, který nezvládá svoje povinnosti. Předem mu však vážně a důrazně sdělíte, že to bylo poprvé a naposledy. Odvádět práci za dva za jeden plat, by byl pěkný nesmysl.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Den jako stvořený k vyřízení záležitostí spojených s dědictvím, nabýváním majetku apod. Budete vystupovat s hlubokou znalostí věci a mluvit stručně a jasně. V žádném případě si nebudete činit nárok na něco, co vám nepatří.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zavolají příbuzní připravující plán na prodloužený velikonoční víkend. Moc rádi by vás viděli, ochotně zařídí všechno tak, abyste byli spokojení nejen vy, ale i vaše děti. Luna naznačuje, že se vás tam sejde víc a bude příjemně rušno.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Naskytne se možnost odejít z práce o něco dříve, ale pozor, aby vás neviděl závistivý kolega. Hned poběží za vedoucím. Není důvod nedomluvit se na večer s kamarády. Skvěle se pobavíte a spolehlivě zapomenete na dnešní potíže.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kdyby vám snad přišlo divné, jak často dnes potkáváte jistého kolegu či kolegyni, potom vězte, že by s vámi po práci rádi zašli na sklenku vína. Zdá se skoro jisté, že máte nové ctitele. Důkladně zvažte, co dělat. Na pouhý flirt to nevypadá.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pořádně vás rozzlobí, někoho doma a jiného ve firmě, ztráta nějakých důležitých papírů. Než se začnete hlasitě rozčilovat, a nedej bože dokonce obviňovat z nedbalosti lidi v okolí, podívejte se na místa, kam běžně nechodíte.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám