Hlavní obsah

Horoskopy na středu 10. ledna 2018

Novinky, sojka

Přátelství je jako ozvěna, dá tolik, kolik dostane

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Je před vámi rušný den, ale nemáte se čeho obávat. Díky vibracím Luny jste připraveni téměř na všechno. S ničím a s nikým se nebudete mazlit, půjdete vždy rovnou k věci. Pár známých bude v pořádném šoku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistou skupinu, která vám vyčítala namyšlenost, překvapíte sebekritickým a skromným chováním. Znovu si získáte sympatie lidí, kteří se k vám pomalu začínali obracet zády. Teď se snažte, aby vám to vydrželo co nejdéle.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Snažte se být poblíž šéfa, prokažte se zvýšenou aktivitou. Začíná se uvažovat o změnách, na kterých můžete vydělat.  Nevěřte známému, že to či ono můžete někde koupit levněji. Napálil se a brání se tomu uvěřit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebraňte se objektivní kritice, uděláte si zbytečně zle. Mnohem rozumnější bude ji přijmout a svoji chybu napravit. Zatím to stále jde bez jakýchkoli viditelných následků. Pozornost publika na sebe strhnou malíři a novináři.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pochopíte, že v jedné své záležitostí se obracíte na nesprávného člověka. Trochu vám to přijde líto, ale chybu si přiznáte okamžitě. Ušetříte tak nejen spoustu peněz, ale i času. To, co jste vydali, vám už ale nikdo nevrátí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přísnost a rozhodnost s jakou dětem a partnerovi vyčiníte někde na veřejnosti, udělá na všechny hluboký dojem. Můžete si být jistí, že vám nejen dnes ani v následujících dnech nikdo nepoloží jediné stéblo přes cestu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nová situace vyžaduje nápaditost a vynalézavost. Problémy, které se objeví, nejsou ani zdaleka tak hrozné, jak se zdají na první pohled. Saturn a Jupiter vám vnuknou zajímavou myšlenku. Nelekněte se vlastní odvahy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na nervy vám půjde únavný šéf, ale nedá se nic dělat, musíte to s ním vydržet. Hlavně se nedejte vyprovokovat k prudké výměně názorů a hádkám. Náladu si spravíte na odpolední schůzce. Partner chystá překvapení

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Před odchodem z domova se ujistěte, že vám nekape kohoutek a neuniká plyn. Nevyhnete se drobným potížím a následujícím zmatkům. Nad prací víc přemýšlejte, důsledně se vyhýbejte mechanickým postupům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Někdo vás oslní, ale planety radí, neztrácet hlavu. Nadšení vás přejde a neuváženě uzavřená známost vám začne vadit. Pečlivě se držte svého plánu, jen tak zabráníte tomu, abyste nepřebíhali od jedné povinnosti k druhé. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemůžete si dovolit dát na sobě znát, že vám něco nebo někdo vadí. Potřebujete pár lidem dokázat, že máte nervy ze železa a jste vždycky na d věcí. Je to důležitý předpoklad k tomu, abyste si všestranně polepšili.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Možná už odpoledne obdržíte první náznak toho, že vaše nová láska začíná tát. V tom případě musíte ještě trochu přidat, nešetřete svoji fantazii. Rozhodit vás může výhrůžný dopis nebo telefonát, týkající se spousty peněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám