Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 8. října 2016

Novinky, sojka

Co bylo řečeno žertem, o tom nepojednávej vážně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odpolední procházka s rodinou, a tím spíše s novou známostí, se protáhne do pozdních hodin. Vaše láska sebere odvahu a překvapí vás romantickým vyznáním. V případě posezení s přáteli v restauračním zařízení, nemluvte o politice.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebudete mít náladu na hádky a hašteření. Přestože by se důvod našel, konfliktům se vyhnete. Ozve se někdo, s kým jste se nedávno seznámili. Pokud chcete prohloubit vzájemné kontakty, musíte ho pozvat na návštěvu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete-li někde stranou od lidí, v lese či u řeky, prožijete poklidný, příjemný den. V místech, kde je rušno a prolínají se davy chodců, počítejte s nepřehlednými, nervujícími situacemi. Potěší vás nález originální věci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ukončíte dohadování se sousedem, který dlouho nemohl pochopit vaše myšlenky. Budete-li na chalupě sportovat, můžete závodit i s mladšími ročníky. V průběhu dne na vás padne melancholická nálada. Jen výjimečně se pro něco nadchnete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jistá osoba z vaší blízkosti intenzivně touží po malém dobrodružství. Otázkou je, jestli se dokážete domluvit. Příliš nespoléhejte na dopravní prostředky. Máte-li před sebou cestu do vzdálenějšího místa, nebude to bez problémů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neochota naslouchat okolí, vyvolá napětí ve vztazích se sousedy nebo příbuznými. Nebudete mít daleko ani k jedovatým poznámkám, nic vám nebude dost dobré. Napravit takový úlet by mohlo trvat nepříjemně dlouho.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna vás přesvědčí, že románek s vaší láskou si zaslouží důstojné vyvrcholení. Možná padne nesmělá zmínka o svatbě. Budete-li něco opravovat, nestačí provizórium. V případě náročnější opravy bude lepší počkat na odborníka.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Využijete aury Jupiteru a obnovíte staré styky a známosti. Budete-li pořádat nějakou párty, na nikoho nezapomeňte. Přebytek energie můžete s úspěchem uplatnit při sportu nebo na zahradě. Bude za vámi vidět kus práce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebude se vám chtít z lůžka, představa větší aktivity vám bude nahánět hrůzu. Není však třeba si něco vyčítat. Řada lidí je na tom dnes stejně. Váš organismus to evidentně potřebuje. Alkohol vás neposílí, ale oslabí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přijdete na to, co má váš idol rád. Obratně toho využijete k sblížení. Šance, že konečně vyslyší vaše vyznání, silně roste. Navíc můžete využít vibrací Luny. Neparkujte na osamělých místech nejen v lese, ale ani ve městě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Možná podvědomě, možná promyšleně začnete pracovat na změně svého chování a slovního projevu. Půjde vám to k duhu a okolí to ocení. Jenom partnerovi bude pořádně vrtat hlavou, co si má vlastně myslet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Svojí tupostí vás rozčílí vzdálený příbuzný. Nedovolte, aby na vás přesunul svoje povinnosti. Bude to zkoušet všelijak. Někdo, kdo vás dosud přehlížel, bude samý úsměv. Hodnou chvíli budete bádat, čím jste si to zasloužili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám