Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 4. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevyhrožujte manželce rozvodem, pokud jí nechcete udělat radost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poněkud smutno vám bude během rodinné debaty o dnešním programu. Partner a děti vaše nadšení pro náročný pobyt na lyžích či na běžkách asi sdílet nebudou. Pobyt venku jim nevadí, ale dali by přednost něčemu klidnějšímu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaujmete někoho, kdo vás doposud chladně míjel. Evidentně vás to potěší, ale neměli byste to přeceňovat. Jeho zájem o vaši maličkost nepotrvá dlouho. Sleduje sobecký cíl. Nepodléhejte optimistickým představám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pochybnosti, zda vyrazit na výlet někam do hor, na chalupu nebo do obchodního domu jsou oprávněné, ale zůstaňte v klidu. Nakonec za vás stejně rozhodne partner. Více odvahy se vám hodí při diskuzi s příbuznými.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li večer namířeno do společnosti, zajděte dopoledne ke kadeřníkovi a kupte si něco hezkého na sebe. S velkou pravděpodobností se tam setkáte s někým, na koho budete chtít udělat dojem. Máte velkou šanci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyhýbejte se nejasným situacím, mohli byste udělat něco, čeho budete později litovat. Velkou část dne vám zaberou rodinné a domácí povinnosti. S velkou pravděpodobností vás nakonec zmůže lenost a většinu věcí necháte nedodělaných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planety radí věnovat volný čas rodině. Všem vám prospěje pobyt na čerstvém vzduchu. Organismus potřebuje v zimě pohyb a především větší dávky kyslíku. Bude vás to táhnout do světa, do společnosti. Nedělejte si násilí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zajímavá může být i krátká víkendová cesta. Je přitom úplně jedno, jestli vaším cílem bude oslava s malou společností nebo opožděná karnevalová akce se spoustou lidí. Důležité je, že překonáte stydlivost a zaujmete i náročné hosty.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešní den nebude bohužel jen samá zábava. Část dne vám zabere plnění neustále odkládaných domácích povinností. Partner vás pochválí, ale moc vás to nepotěší. Hádku s příbuznými nebo sousedy vyvolá vaše neochota jim naslouchat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Díky vaší dobré náladě a elánu je příhodný den ke všem formám oslav, večírků apod. Nejen v prostředí důvěrně známém, ale i mezi úplně novými lidmi. Rychle, téměř živelně navážete nové kontakty a známosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Postavení Venuše s Neptunem varuje, že pokud budete přehnaně domýšliví a vybíraví, připravíte se o možnost navázat perspektivní citový vztah. Pokud se chystáte na návštěvu známých, majitelů psů a koček, budete potřebovat pevné nervy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety vám slibují neplánovanou, ale vysloveně příjemnou příhodu. Zřejmě potkáte někoho, koho jste dlouho neviděli. Nezapomínejte na aktivní odpočinek. Jestliže jsou vám zimní sporty lhostejné, vydejte se alespoň na delší procházku.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vibrace Saturnu oslabují vaši sebekázeň, nebylo by divu, kdybyste utráceli více než je zdrávo, případně se přejídali různými dobrotami a sladkostmi. Nevyhledávejte pochybná dobrodružství, Mělo by to smutný konec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám