Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 31. března 2018

Novinky, sojka

První milování je poslední hodinou štěstí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na procházkách a při sportu pozor na rychlé, neopatrné pohyby. Ani se nenadějte a ublížíte si.  Podaří se vám šikovná koupě, chce to jen více aktivity a předvídavosti. Hrozí vám, že začnete naslouchat neupřímnému nebo hloupému rádci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li společenské ambice, je čas začít s jejich uskutečňováním. Vyjasní se jeden starý problém, ale nedělejte si iluze, mnoho tím nezískáte. Snad jen klid, že nemáte žádné resty. Ztracenou rovnováhu vám navrátí vlídný partner.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

O dost peněz můžete přijít v důsledku nákupní horečky. Hlídejte si peníze, nesvěřujte je někomu, koho neznáte. Hlavně se nedejte zmást tvrzením, že někdo někoho zná, věří mu a může se za něho zaručit. Takových už bylo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Znovu se vrátíte k něčemu, co jste nedávno zavrhli nebo odmítli dodělat. Merkur s Marsem vám dodají elán i chuť do práce. V žádném případě to však nesmí vést k tomu, že se uzavřete mezi čtyřmi stěnami a zapomenete na okolní svět.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na poslední chvíli se vyhnete nedorozumění, které by někomu udělalo škodolibou radost. Věci mohou dojít tak daleko, že se s jedním ze svých soků spřátelíte. Držte se během dne zpátky, nesnažte se stát středem pozornosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Klid a bezpečí naleznete v blízkosti milované osoby. Neuškodí, když si na sebe uděláte čas. Může se ozvat telefon a vy budete přinuceni odjet na krátkou cestu. Někdo se vám přizná, že nemůže splnit svůj slib. Nebuďte přehnaně přísní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Netlačte své blízké k neuváženému rozhodnutí, do něčeho, do čeho se jim nechce. Neprosazujte své názory za každou cenu. Vaše okolí by to neslo velice těžce. Vážně by to narušilo atmosféru v rodině i širokém příbuzenstvu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete nápad, jak si pomoci k penězům. Všechno si však zatím nechte pro sebe a promyslete jednotlivé detaily. O víkendu na to máte čas. Půjdete-li za kamarády, musíte být doma dříve, než padne tma.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedělejte nic za partnerovými zády, sebelepší úmysl si vysvětlí jako pokus o podraz. Nelze vyloučit ani náhlý záchvat žárlivosti a italské scény. Spolehlivě se uklidní při společném promýšlení programu na příští dny.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na možnost vedlejšího výdělku vás upozorní podnikavý známý. Na první pohled nic moc, ale promluvte si o tom s rodinou. Nezvyšujte hlas na návštěvě u příbuzných. Po dobrém budou mnohem přístupnější a ochotně vás vyslechnou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nadšení rodiny vyvolá váš souhlas s návštěvou nákupního centra. Nedáte-li si pozor, vážně poškodíte rodinnou kasu. Dnešní sklony k utrácení musíte za každou cenu potlačit. Hned ráno zkuste pozvat své miláčky do přírody.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zklame vás někdo, komu jste věřili. Položte si otázku, jestli to udělal schválně nebo k tomu měl vážné důvody. Buďte tolerantní a velkorysí. Přinejmenším v případě starých, lety prověřených přátel. Právo na chybu má každý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám