Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 28. února 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život spěchá, jen když se sami loudáme

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konfliktu se nevyhnete v obchodech, na nádraží nebo na parkovišti. Planety doporučují držet se zpátky, ale pokud převáží vliv Marsu, budete dost razantní. Zajímavý objev uděláte na místě, o kterém si myslíte, jak dobře to tam znáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete poněkud náladoví a někteří lidé to s vámi nebudou mít snadné. Stačí, aby se na vás někdo špatně podíval a ztratíte nervy. Nepředvídatelné budou i vaše reakce. Od pláče, přes nadávky až po dětské trucování.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ve společnosti opačného pohlaví budete mimořádně citliví na různé hrubosti a narážky s erotickým podtextem. Rozhodně se přitom nedá říci, že by vám chyběl smysl pro humor. Spíše nebudete mít žaludek na nevycválané chování.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opatrně na rušných ulicích a v nepřehledných davech lidí. Snadno se stanete obětí troufalých zlodějů. Přátele sice překvapíte odvážným nápadem, ale tomu, že se do něho opravdu pustíte, uvěří jen těžko. Budete je muset přesvědčit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Od rána budete v jednom kole. Přebíhání od jedné práce k druhé vám dá zabrat. Máte-li jít večer k přátelům nebo do kina, asi raději změníte program. Planety doporučují nepřepínat fyzické síly a jít si brzy lehnout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přiznáte si, že by vám přišla vhod pomoc dalšího páru šikovných rukou. Odtud už nebude daleko k tomu, že svoláte rodinu a každý dostane vlastní úkol. V naléhavých případech nezaváháte a povoláte i tchýni.

VÁHY ( 24.10. – 22.11.)

Budete velmi citliví na aroganci a hloupost. Musíte se však ovládnout a zůstat nad věcí. Merkur říká, že s některými lidmi stejně nic nenaděláte. Starejte se výlučně o sebe a své zájmy. Stojí za to trochu rozvinout představivost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hrozí vám, že se stanete obětí hrátek méně schopných kolegů. Nemůžete nikomu věřit, důkladně si promyslete každý krok i slovo. Jistá osoba se vás pokusí vyprovokovat k nepředloženosti. Vaším pomocníkem je vstřícný Jupiter.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dobře nakoupit nebo prodat, můžete jen v případě, že dokážete zapomenout na svoji neradostnou materiální situaci. Čas ušetřený dřívějším odchodem z práce, strávíte s novou láskou. Měli byste se sejít hodně daleko od vaší firmy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zkuste se předvést před přáteli. Začínají mít dojem, že jste trochu zpohodlněli. Nejde jen o vaši profesionální kariéru, ale také o ochotu jít se někam pobavit a zasportovat si. Kontrolujte, co jíte, váš organismus jen tak něco nestráví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Čeká vás vážný rozhovor o realizaci představy, o kterou v posledních dnech neustále usilujete. Musíte sebrat odvahu a jít tvrdě vpřed. Potencionálního spojence je třeba přesvědčit, že si věříte a hned tak před něčím necouvnete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S podporou Marsu dotlačíte sousedy k vyřešení vašeho vleklého sporu. Bez zvýšení hlasu se to asi neobejde. Bušení srdce a zvýšený tlak mohou být důsledkem předtuchy, že něco nejde tak, jak by mělo. Musíte pořádně zabrat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám