Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 27. května 2017

Novinky, sojka

Lásku nelze vyléčit žádnou bylinou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nezvykle bohatě prostřený stůl a úsměvy hostitelů od ucha k uchu, berte jako neklamný signál, že od vás budou něco chtít, a rozhodně nepůjde o žádnou maličkost. Po celou dobu návštěvy buďte ve střehu a nedejte se oklamat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neuškodí si před cestou promyslet, kudy vlastně pojedete. Možná vám rozhlas poradí kterým úsekům dálnice, případně jiným komunikacím se vyhnout, abyste do cíle dorazili včas. Planety naznačují nehezká překvapení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

I kdyby děti příbuzných nebo přátel byly opravdu hodně divoké, ve vlastním zájmu to nekomentujte. Stačí neopatrné slovíčko či gesto a je oheň na střeše. Prohloubení vztahu zajistí zamilovaným pobyt na osamělých místech.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na známé, kteří na společném výletu začnou náhle tvrdit a omlouvat se, že zapomněli doma peníze. Ve skutečnosti jsou finančně na dně a očekávají, že se pomějí na váš účet. Bohužel s tím nic nenaděláte. Trochu se vám cesta prodraží.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vzdát dojezd do cíle kvůli několika objížďkám či rozkopaným silnicím by bylo projevem malomyslnosti. Podobný problém dnes mají tisíce dalších řidičů a jedou dál. Odměnou vám bude příjemné překvapení nebo příhoda v cíli.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozvání na sportovní klání s kamarády vás zastihne v dobré fyzické i psychické kondici. Nemusíte se předem bát ani jindy silnějších soupeřů. Na každého něco vymyslíte. Málo platné, přání partnera projít pár obchodních center nelze ignorovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhýbejte se místům, kde se vyskytuje obtížný, ne-li nebezpečný hmyz. Nezapomínejte ani na účinné repelenty a ochranné prostředky. Není nutné zbytečně riskovat alergické nebo jiné vleklé onemocnění. Jste k tomu dnes náchylní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pozorně se rozhlížejte kolem, dívejte se kam a na co šlapte. Díky pohybu Luny byste mohli najít něco velmi zajímavého, možná i docela cenného. Po celý den se vás bude držet mimořádné štěstí. Nepromarněte příležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Klidně si poležte, co potřebujete stihnout, dokončíte odpoledne. V první řadě si potřebujete odpočinout, obnovit ztracené síly. Potom je čas vyrazit mezi lidi, pobavit se a od srdce zasmát. Nebojte se nových kontaktů a známostí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Teprve dnes se dozvíte o některých změnách ve vašem okolí. Během týdne jste byli pohlceni jinými věcmi. Víkend je k něčemu takovému jako stvořený. Jste přístupní novým podnětům a také schopní na ně odpovědným způsobem reagovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Volba mezi pobytem v přírodě a posezením v restauraci by měla být jednoznačná. Dochází vám energie a tu načerpáte jen při sportu, práci na zahradě a zdravém pohybu. V příštích dnech budete rádi, že jste nezaháleli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Drobný mráček se rýsuje nad novým milostným vztahem. Venuše radí na nic nečekat a zahnat ho dokud je malý. Život vám mohou zkomplikovat také přehnaně přísní rodiče nebo příbuzní vaší lásky, případně rival v lásce. Se všemi si poradíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám