Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdvořilost je úsilí i přes znalost lidí zachovávat dobré způsoby

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedělejte si těžkou hlavu z dopolední rozepře. Venuše s Lunou vám dají šanci to do večera srovnat. Během dne vám zavolá přítel, který bude chtít znát váš názor na jistou záležitost. Poradit mu můžete, ale vyhněte se krajním postojům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Po určitém váhání odložíte návštěvu, na kterou se vám nechce. Je tu sice určité riziko, že se někoho dotknete, ale to se nějak srovná. Na pouhé zdvořilostní tlachání nemáte náladu. To se raději budete věnovat dětem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Projevíte-li více invence, získáte sympatie a přízeň milé osoby. Nemusí jít pouze o flirt nebo příslib románku. Nepokoušejte se ukrýt před partnerem ani malé úspory nebo nějaké tajemství. Přetvářka vám dnes nepůjde.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Odpolední setkání, zdánlivě pouhá epizodka, skončí v pozdních nočních hodinách. Konstelace Luny s Merkurem slibuje skvělou zábavu. Neměli byste utrácet, aniž máte jistotu, kolik vám v nejbližší době přijde peněz.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na opakovanou návštěvu, aby napravili špatný dojem z té minulé, se k vám chystají známí. Doufají, že jim nebudete nic připomínat. Nesmíte zapomínat na pobyt na čerstvém vzduchu. Kvapem vám ubývají síly i energie. Děti očekávají nové zážitky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opět vás bude známý, soused nebo příbuzný obtěžovat s něčím, o čem dobře ví, že jste nedávno zavrhli. Nezbývá než mu to důrazně zopakovat. Partner vás možná přemluví k delšímu pěšímu nebo cyklistickému výletu.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Plni elánu se hned po ránu pustíte do odstraňování restů. Partner z vás bude celý vedle a nebude šetřit chválou. Kdyby se vám podařilo připravit na odpoledne zajímavý program pro celou rodinu, stanete se hrdinou dne.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nenechávejte dlouho zvonit telefon. Ohlásí se kamarád nebo příbuzní s atraktivním nápadem a pozvánkou. Je na vás, jestli se k nim připojíte, ale Jupiter na své pouti přináší spoustu dobré zábavy. Poprvé ochutnáte jistou pochoutku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nehezké podezření ve vás vzbudí nová známost, která z hodiny na hodinu změní názor na chování člověka, kterého nemáte příliš v lásce. Mars radí zdržet se ostrého komentáře. Nekupujte nic od lidí, které neznáte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chystáte-li se na nákup, nepočítejte s velkým úlovkem. Vyrazíte-li ven s dětmi, budete je neustále shánět dohromady a půjdete-li s novou láskou, budete se věnovat spíše jeden druhému. Domů se však vrátíte celkem spokojení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Postavení planet varuje před setkáním s lidmi, kteří se o vás zajímají z pouhé vypočítavosti. Až to odhalíte, jen tak to nestrávíte. Stačí nepatrný podnět a zapomenete na dobré vychování. Ochotně pomůžete starší, fyzicky slabé osobě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Partner bude mít trápení s vaší nepořádností. Všechno odložíte, kde se vám hodí, nic nedáte na své místo. Hlavně se s ním nehádejte. Chcete-li se vyhnout mrzutostem, odjeďte společně hned ráno na celodenní výlet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám