Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 19. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První polovinu života nás ruinují naši rodiče, druhou naše děti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jen se budete smiřovat s faktem, že jste pro jisté osoby méně než vzduch. Buďte trpěliví, důvod jejich podivného chování se jistě dozvíte. Zdá se, že jde o jedno obrovské nedorozumění. Výhodně se zbavíte nepotřebné věci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dopoledne budete trochu mimo, nemá smysl pouštět se do něčeho složitého a namáhavého. Opatrně při cestování vozem, i na rovné silici se občas podívejte za sebe. Určitá umírněnost vám neuškodí u prostřeného stolu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Necháte-li se dětmi přemluvit k změně dnešních plánů, nebudete litovat. Jejich představa se vám líbit nemusí, ale zvažte, jakou byste jim malým ústupkem udělali radost. Zadostiučinění se vám dostane v případě, že dojde na vaše slova a něco se nepovede.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyhýbejte se krajnostem. Předcházejte sporům. Ledacos zvládnete spíše pomocí humoru. Vaše okolí ocení váš smysl pro absurdní situace. Buďte spokojeni s tím, co máte. Problémy vám způsobí snaha získat něco, co vám nepatří.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nelitujte času a námahy k uspokojení rodiny. Teplo domova a společné výlety do přírody, vám dodají novou energii. Případné problémy se vyřeší skoro samy. Máte-li novou známost, potěší vás její fantazie a široký okruh zájmů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Soused nebo příbuzný přijde s nabídkou, kterou těžko přijmete. Počítejte s tím, že se jich to dotkne. Těžkou zkouškou trpělivosti bude diskuse s partnerem, který vás zaskočí nesmyslným podezřením a ještě vás nepustí pořádně ke slovu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete-li opravdu chtít, skoncujete se starým zlozvykem. Budete však potřebovat pomoc přátel a rodiny. Sami budete k slabostem jiných lidí velmi tolerantní. Náladu vám zvedne návštěva zajímavé kulturní, sportovní či společenské akce.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dráha Marsu vás dotlačí do nezvyklých situací. Naštěstí se nedáte vyvést z míry a zareagujete přesně tak, jak máte. V milostných vztazích si nepleťte upřímnost s naivitou. Trapné ticho nastane po vašem nešťastném přeřeknutí. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Příjemně vás potěší nezištnost osoby, kterou požádáte o pomoc. Pozor na rozbouřené emoce v partnerských a příbuzenských vztazích. Konfliktu lze předejít tím, že zorganizujete pěkný výlet nebo připravíte opulentní oběd.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hádka s partnerem hrozí poté, co vstanete levou nohou napřed a budete hodně paličatí a panovační. Nakrátko vás vyvede z rovnováhy setkání s člověkem, který vás zahrne spoustou podivných otázek a informací. Planety radí nic nebrat vážně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor, abyste nepropadli pesimismu a nezmocnila se vás smutná nálada. Již kolem poledne se začne situace obracet a zachytíte první pozitivní signály nadějných změn. Nelze vyloučit ani nějakou menší, ale pozoruhodnou výhru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Radost vám udělá úspěch při společenských hrách nebo sportovním zápolení. Možná se díky tomu sblížíte s někým, s kým jste si zatím moc nerozuměli. Pobaví vás smělý návrh, se kterým přijdou vaše děti a jejich kamarádi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám