Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 17. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevděčnost je horší než krádež

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neříkejte nic, co by mohlo někoho zarmoutit nebo srazit jeho nadšení. Ani neberte všechno hned smrtelně vážně. Zbytečně bude přemýšlet o pomíjivých věcech a jevech. Odreagujete se při hrách a sportu s dětmi.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Stále máte čas bez větších následků odstranit stávající potíže. Vaší předností je nadání pozorně naslouchat a v pravou chvíli dojít k správnému závěru. Včasným zásahem pomůžete příteli, který dočasně ztrácí hlavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na dveře vám možná zaťuká nečekaná návštěva. Spor se sousedy se objasní díky nalezení potřebných dokumentů. Rozparádí vás neomalenost známého, který vás napadne poté, co sám udělá vážnou chybu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesoustředěnost by se kriticky podepsala na realizaci vašeho dnešního programu. Nespěchejte, čas není váš největší nepřítel. Ušetřit můžete přijetím nabídky známého, který se potřebuje rychle dostat k větším penězům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li dnes v plánu vyrazit na nějakou oslavu, grilování nebo jen návštěvu, musíte se ukázat v novém. Venuše s Lunou vám posílají do cesty velice atraktivní známost. Nešetřete na kadeřníkovi, ani na kosmetice.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konečně opustíte představu, kterou jste dlouho považovali za reálnou. Nejen vám, ale i rodině se uleví. S tím větší vervou se pustíte do práce na uskutečnění nadějnějších plánů přítele nebo partnera. První kroky vypadají růžově.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přestanete se mračit na přátele či příbuzné, se kterými si v poslední době nerozumíte jako kdysi. 

Po jistém přemlouvání se dohodnete s partnerem a dětmi na rozdělení domácích povinností. Mělo by to zabránit prohlubování napětí a konfliktům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čeká vás pěkná honička. Díky vlně kosmické energie jste v dobré formě, takže všechno zvládnete tak, jak bude třeba. Jenom nesmíte všechen čas obětovat pouze práci na chalupě nebo na zahradě. Partner by hlasitě protestoval.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Průběh nadcházejících událostí vás přesvědčí, že nemá smysl trápit se kritickými názory lidí, kteří v životě nic nedokázali a všem úspěšnějším pouze závidí. Váš postoj je rozlítí, ale vážně škodit vám nemohou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na společenských akcích se vyhýbejte agresivním osobám pod vlivem alkoholu. Mohou vám bezdůvodně ublížit. Při pobytu v divoké přírodě nepřeceňujte síly. Stačí chvíle nepozornosti a domů po svých nedojdete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nadcházejí nějaké změny. Sledujte okolní dění, čeká vás náročná volba. Naštěstí vás povede intuice, díky které nemůžete sejít z vytýčené cesty. Budete jednat velice rozhodně. Mohlo by se však stát, že se někoho, třeba i nechtěně, silně dotknete

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozzlobí vás chování bývalého spolužáka či kamaráda z dětství. Dozvíte se, že vás všude ošklivě pomlouvá. Do očí vám ale všechno zapře. Potřebujete alespoň jeden večer sami pro sebe. Pro chvíli s hezkou knihou a oblíbenou hudbou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám