Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 16. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujte své nepřátele, poškodíte tím jejich pověst

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kamarádský bude člověk, o kterém si myslíte, že na vás netrpí. Budou pokračovat i další pozitivní změny. Situaci může zkomplikovat pouze vaše odmítnutí setkání s neoblíbenými příbuznými. Jsou však dny, kdy to prostě nejde.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na obzoru je konflikt s někým, kdo pochopí sotva polovinu toho, co mu řeknete. Nechte to plavat, určitě najdete někoho rozumnějšího. Opatrně se záležitostmi souvisejícími s penězi. Nemáte nejlepší odhad, můžete utrpět škodu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dopoledne se všechno povleče, ale kolem oběda dostanou události spád. Díky Merkuru všechno hravě doženete. Ve skvělé formě se představíte na společenských a sportovních akcích. Jenom to nesmíte přehánět s překonáváním rekordů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor, abyste si před někým neuškodili neopatrnou poznámkou. Ješitnost a vztahovačnost některých lidí nezná hranic. Děti přijdou s něčím, co vás poněkud vytočí. Uberte plyn, jenom mají jinou představu o plném prožití prázdnin.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Po dlouhém přemlouvání vyslyšíte partnera a půjdete s ním tam, kam už dlouho chce. K velkému překvapení zjistíte, že jste se bránili něčemu, co se vám líbí. Přehnaně sebevědomí přátelé požádají o pomoc, kterou dříve odmítali.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dráždit vás budou opakované pokusy partnera přemluvit vás k něčemu, do čeho se vám nechce. Nakonec ale asi stejně podlehnete. Nedopřávejte sluchu známému, který už vás zklamal. Saturn varuje před lidmi, kteří zneužívají cizí nezištnost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nové lidi poznáte během jízdy veřejnými dopravními prostředky nebo na dovolené. Překvapí vás, jak si budete rozumět, jak shodné názory máte na spoustu věcí. Uran napovídá, že se neuvidíte naposledy. Také by to byla škoda.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Buďte ohleduplní k rodině, nikoho nenuťte, aby se podřizoval vašim plánům. Nakonec budou nespokojení všichni a doma nebude k vydržení. Máte-li něco proti příbuzným a sousedům, můžete jim dnes taktně sdělit. Vyslechnou vás v klidu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hodláte-li strávit víkend na chalupě fyzickou prací, dejte se do díla, dokud jste v kondici. Nadšení vám dlouho nevydrží. Snaha zapomenout na jedovaté poznámky nepříjemného příbuzného nepovede k ničemu. Večer nebudete stát za nic.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Omluvu někoho, s kým jste byli na něčem na pevno domluveni, nepřijmete a pořádně se urazíte. To ale znamená nutnost kompletně překopat dnešní program. Nudit se však nebudete. S šikovným nápadem přijdou starší děti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dávejte pozor, abyste správně pochopili cizí chování a neignorovali důležitý signál. Vám se může zdát, že o nic nejde a přitom vám unikne důležitá věc. Vyjasní se podivné šero kolem finančních zdrojů vzdálených příbuzných. Nedivte se nahlas.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pobaví vás situace, kdy na legrácky doplatí ten, kdo si z vás chtěl vystřelit. Osobně byste dali přednost samotě a klidnému rozjímaní, ale to vám rodina o prázdninách nedovolí. Večer ale budete rádi, že jste se dostali do přírody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám