Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 13. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ten, kdo činí dobro, by se neměl starat, že se tomu ostatní smějí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Chlad nové idolu a lhostejnost k vašim návrhům vás nepotěší, ale nepropadejte pesimismu. S pomocí Venuše byste mohli ještě ledacos dokázat. Ochotně vyslyšíte osobu, která se vám omluví za nedávný podraz. Příčinou bylo nedorozumění.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na zákeřné přenosné nemoci. Vyhýbejte se bližším kontaktům s neznámými lidmi a náhodným známostem. Zbavte se nehezké ješitnosti, kontrolujte svoje emoce. Na spadnutí je spor s někým, s kým je lepší být zadobře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neodmítejte žádnou práci a netvrďte, že máte jiné starosti a povinnosti. Partnera tím hodně rozzlobíte. Mějte na paměti, že vás zná, takže mu nemůžete vyprávět pohádky. Sebepromyšlenější pokus ho doběhnout, je odsouzen k neúspěchu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevyhnete se náročné zkoušce diplomacie v příbuzenských vztazích. Příbuzní budou říkat hrozné nesmysly a vy jim musíte jen mlčky přitakávat. Všechno si vynahradíte večer, kdy se s partnerem pobavíte na jejich účet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postavení Luny s Venuší vám umožní předvést se před vaším idolem. Je to šance zejména v případě, kdy se znáte teprve krátce. Marně budete hledat ztracenou věc, nebo co horšího, nějaké dokumenty. Na delší cestě neuškodí mít víc peněz.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uran varuje před těžkými zkouškami. Nebudete-li si stoprocentně jistí, do ničeho se nehrňte a nikam se netlačte. Každou chybu pocítíte dvakrát. Důležitá je návštěva u známých. Budou-li chtít, prozradí vám zajímavou informací.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Využijte volný čas k procházkám s dětmi a sportování. Síly vám ubývají a většinu povinností máte teprve před sebou. Bez ohledu na počasí se snažte být venku a vyhýbejte se uzavřeným prostorám a zejména pijáckým společnostem. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Měli byste věnovat víc pozornosti sousedům. Udělejte si na ně čas, pohovořte s nimi. Hrozí zhoršení vzájemných vztahů. Pořádně otrávit vás může škarohlíd, kterého máte již dávno přečteného. Neměl by být problém se mu vyhnout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neodložíte ani drobné povinnosti. Budete aktivní od rána do večera, jen abyste uvedli všechno do pořádku. Váš protějšek se asi bude chvíli mračit, ale brzy ho to přejde. Elánu máte na rozdávání, můžete rovněž vyniknout při hrách a sportu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sblížit se s někým, kdo vás očaroval, je možné pouze v případě, že vám jde o vážný vztah. Buďte sami sebou, na nic si nehrajte. Jen tak uděláte dojem, jaký potřebujete. Zaskočí vás průběh návštěvy, na kterou se vám nechce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete-li dnes od někoho něco potřebovat, bude nalezení ochotného, vstřícného člověka pořádná fuška. Naštěstí se přes to přenesete a nanejvýš utrousíte jedovatou poznámku. Dbejte, aby vás neslyšely děti a někde to neopakovaly.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Slušným a vstřícným chováním překvapíte člověka, který vám sotva někdy udělal něco dobrého. Vzhledem k dráze Luny a převládající předvánoční náladě by se mohla dotyčná osoba alespoň trochu změnit k lepšímu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám