Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 11. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna dobrá matka je hodna víc než sto učitelů

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Usmívejte se, usmívejte se, i kdyby s vámi lomcoval vztek. Osoba, která vás rozzlobí, časem ubere plyn a možná se vám za svoji společenskou neobratnost omluví. Může jít o někoho, koho zase brzy, a rádi, uvidíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hodně dlouho nebo dokonce marně budete pátrat v paměti, co důležitého jste chtěli udělat. Možná si vzpomene partner nebo děti, ale moc na to nespoléhejte. Na sjezdovce pozor na neukázněné lyžaře. Raději jim uhněte z cesty.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kolegovi, který vás bude obtěžovat s pracovní záležitostí, dáte jasně najevo, že si kvůli němu nehodláte kazit víkend. Odpoledne byste se měli připravit na nečekanou návštěvu. Přestože půjde o milé lidi, vás to nepotěší.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nákupy nechte na všední dny. Víkend je jako dělaný pro sport a zábavu. Posílíte svoji kondici a ještě se náramně pobavíte. Myslete hlavně na svoje nejmenší. Přes týden si vás moc neužijí, je nutné jim to obětavě vynahradit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedávejte si s ničím na čas. Mohl by vám v konečné fázi chybět. Každý krok plánovat nemusíte, ale jednejte s rozmyslem. Jen tak se vyhnete nepříjemnostem. Jednou z nich by mohla být ostrá hádka s partnerovými rodiči.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Od rána vás to potáhne ven, nebudete mít doma stání. Partner pro vás moc pochopení neprojeví, bude trvat na tom, že před odchodem musíte splnit určité povinnosti. I při vynášení odpadků se teple oblékněte. Hrozí vám nachlazení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neodmítejte pozvání k přátelům. Budete překvapeni, co všechno si máte říci. Jedna z vašich představ, zdánlivě fantastická, se přesto ukáže jako reálná. Vážně se rozzlobíte ve veřejném dopravním prostředku. Nutno dodat, oprávněně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nápad uvařit pro vašeho miláčka něco neobvyklého přijde v pravou chvíli. Společné posezení u gurmánského oběda vám rozjasní celý den. Chystáte-li se na lyže s myšlenkou, že mladým ukážete, jak jste dobří, pak se mýlíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Stačí jeden překvapivý telefonát a okamžitě kompletně překopete dnešní program. Zdá se, že ku prospěchu celé rodiny. V úvahu vezmete názory jak jejích nejmladších, tak nejstarších členů. Lehnout si půjdete nezvykle brzy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřehánějte to s náročnými aktivitami. Dopolední elán a fyzické síly vám totiž dlouho nevydrží. Na místě je rovněž zvýšená odpovědnost při řízení automobilu. Máte-li vážný vztah, vyvarujte se i nepatrným náznakům flirtování.

VODNÁŘ ( 21.1.. – 20.2,)

K dokonalému odpočinku, potřebujete pohyb, nejlépe na čerstvém vzduchu. Nemáte-li možnost věnovat se oblíbenému sportu, úplně stačí delší procházka. Schyluje se k hádce mezi známými, braňte se pomluvám.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přechodné napětí se objeví ve vašem milostném vztahu. Ponesete to statečně, v žádném případě se nesnížíte k útokům na partnera. Volných chvil využijete rovněž k dokončení úklidu a podobných neoblíbených domácích prací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám