Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 1. srpna 2015

Novinky, sojka

Kdyby neexistovala naděje, srdce by puklo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jistý známý vtipálek se pokusí vás na něco nachytat. Nevěřte mu ani slovo a zásadně dělejte pravý opak toho, co vám doporučí. Nakonec dostanete vy jeho. Vydaří se vaše milostná schůzka. Podaří se vám najít tichý, útulný koutek.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ozve se někdo, komu jste slibovali, že mu brzy zavoláte. Nedivte se, že mu došla trpělivost a má pocit, že si z něho děláte legraci. Nepodceňte možné následky jeho hněvu. Máte-li jen trochu času, bylo by dobré dát věci do pořádku.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Někdo z rodiny se vrátí k starému zlozvyku. Měli byste s ním mít trpělivost. Pokud hned vybuchnete, nic s ním nepořídíte. Brouka do hlavy vám nasadí podivná poznámka souseda nebo známého. Nedělejte hned z komára velblouda.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na poslední chvíli změníte víkendový plán. Bude to však rozhodování velice příjemné, mezi dvěma neobyčejně lákavými variantami. Rozhodující a konečné slovo bude zcela logicky patřit dospívajícím dětem nebo partnerovi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na návštěvě příbuzných nebo při setkání s přáteli, musíte potlačit tendenci k chlubení a přehánění. Nemyslete si, že vám to zbaští. Vaši blízcí vás dobře znají a na nějaké historky vám nenaletí. Někdo se pokusí vymámit z vás závažný slib.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Díky Merkuru pocítíte silné intelektuální oživení. Budete mnohem tolerantnější a získáte si sympatie širokého okolí. Snadno všechny získáte k podpoře svých plánů. Jste-li volní, můžete prožít vzrušující milostnou příhodu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud se sami nevypravíte na návštěvu, přijdou hosté k vám.  Po hlučnější zábavě však netoužíte, vyhovoval by vám spíše poklidný, pomalý rytmus volného dne. Budete se proto držet stranou a moc toho nenamluvíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Milé vám to nebude, ale budete nuceni říci rozhodné slovo ve sporu dvou milých známých. Chcete-li se tomu vyhnout, musíte taktně odmítnout pozvání na jistý lákavý piknik. Počítejte však s tím, že partner se tam docela těší.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bez většího úsilí dosáhnete toho, o co jste se celé týdny předtím marně snažili. Nahrají vám jak náhoda, tak přízeň Merkuru a Venuše. Opatrně se pohybujte na turistických a cyklistických stezkách, nebudete tam totiž sami.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor, abyste se nezačali smát ve chvíli, kdy se od vás bude očekávat vážnost, ne-li projev lítosti. Čím jste mladší, tím to pro vás bude těžší. Jisté je, že tak nebo tak, malému společenskému trapasu neuniknete. Trápit se tím však dlouho nebudete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dostanete návrh, který toužebně očekáváte. Může jít jak o společnou cestu k oltáři, tak příležitost zařídit si téměř dobrodužný výlet nebo dovolenou. Radu nebo konkrétní pomoc budou potřebovat starší děti. Nezlehčujte jejich starosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bylo by dobré pustit se do věcí, které jste zatím neustále odkládali. Platí to zejména v případě rozhovorů, do kterých se vám zatím nechce. Možná byste to měli snazší u sklenky vína nebo šálku silné dobré kávy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám